Τετάρτη 23 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Αποτελέσματα απραξίας

Ψέματα, ανακρίβειες, διαστρεβλώσεις, εμπάθεια και αδυναμία άρθρωσης αντιλόγου για τα πραγματικά προβλήματα των υδραυλικών, τις αιτίες τους και τις πιθανές λύσεις τους είναι τα καλύτερα «όπλα» που μπόρεσε να επιστρατεύσει η παράταξη των ΠΑΣΟΚοΣυνασπισμένων στο Σύνδεσμο των Υδραυλικών της Αθήνας, προκειμένου να «τσιμπήσουν» καμιά ψήφο στις εκλογές του σωματείου που γίνονται σήμερα.

Πρόκειται για μια αντικειμενική κατάντια, αποτέλεσμα της πλήρους απουσίας θέσεων και προτάσεων για το σήμερα και το αύριο του υδραυλικού, σε συνδυασμό με μια ολοκληρωτική υποταγή στην πολιτική που «τσακίζει» τους μικρούς ΕΒΕ και μια υπέρτατη αποστροφή για τους αγώνες, τη μόνη διέξοδο που μπορεί να έχει ένας κλάδος που πλήττεται.

Ετσι, η τετρασέλιδη ανακοίνωση της παράταξης ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ αποτελείται από 3 σελίδες με υβρεολόγιο για την «Αγωνιστική Συνεργασία», την ΠΑΣΕΒΕ και το ΚΚΕ και 1 σελίδα με τα ονόματα των υποψηφίων.

Αυτή είναι η περίφημη συμβολή της συγκεκριμένης παράταξης στην επίλυση των οξυμένων προβλημάτων των μελών του Συνδέσμου. Η αξίωσή της να υπερψηφιστεί λόγω του μεγάλου αντιΚΚΕ μένους της!

Αυτό διαθέτει, αυτό βάζει σε κρίση στα μέλη του Συνδέσμου, καθώς δεν μπορεί να επικαλεστεί την αγωνιστική συνέπεια και επιμονή, όπως η «Αγωνιστική Συνεργασία», ούτε επεξεργασίες με τους άλλους κλάδους της οικοδομής για την αντιμετώπιση της αναδουλειάς και την ανάκαμψη της οικοδομικής δραστηριότητας. Ούτε την ενεργό και σημαντική συμμετοχή στην ΠΑΣΕΒΕ, τη μοναδική συνδικαλιστική συσπείρωση οργανώσεων και συνδικαλιστών που δηλώνει την αντιμονοπωλιακή της δράση και την κάνει πραγματικότητα σε συντονισμό με τους άλλους ΕΒΕ, αλλά και με εργαζόμενους και αγρότες και λαϊκά στρώματα σε ένα ενιαίο, ισχυρό Μέτωπο πάλης.

Κι αυτοί τι αντιπαραθέτουν; Οτι η ΠΑΣΕΒΕ είναι το ΚΚΕ, που έχει... εισβάλει στο Σύνδεσμο, επειδή στελέχη της πλειοψηφίας της διοίκησης, της εκλεγμένης από τα μέλη του Συνδέσμου, δεν κρύβουν ότι ανήκουν στο ΚΚΕ ή επειδή ενισχύουν έμπρακτα τη συμμετοχή του Συνδέσμου στην ΠΑΣΕΒΕ...

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Κύμα» αποφάσεων συμμετοχής (2012-09-21 00:00:00.0)
«Την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία» (2011-09-20 00:00:00.0)
Ψήφισαν δυο φορές (2005-09-29 00:00:00.0)
Στην αγωνιστική ενότητα η δύναμη (2004-10-20 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ