Τετάρτη 30 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Παραμένουν απλήρωτοι στο ALTER

Σε επίσχεση εργασίας βρίσκεται η πλειοψηφία - σχεδόν το 90% - των εργαζομένων τεχνικών στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER, οι οποίοι εξακολουθούν να είναι απλήρωτοι, με αποτέλεσμα ο σταθμός να αδυνατεί να μεταδώσει «ζωντανό» πρόγραμμα. Στο μεταξύ, σε 3ήμερη απεργία προχωρούν και οι διοικητικοί υπάλληλοι του σταθμού από την Παρασκευή στις 5 το πρωί, με απόφαση του ΔΣ της ΕΠΗΕΑ.

Το σύνολο των εργαζομένων στο σταθμό παραμένει απλήρωτο για τους μήνες Γενάρη και Φλεβάρη, παρά τις διαβεβαιώσεις και τις δεσμεύσεις του διευθύνοντα συμβούλου Κώστα Γιαννίκου ότι από 21 έως 24 Μάρτη θα έχουν εξοφληθεί όλοι οι εργαζόμενοι.

Το ΔΣ της ΕΤΙΤΑ, σε ανακοίνωση για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά και τις αλλεπάλληλες προσφυγές της εργοδοσίας στα δικαστήρια προκειμένου να κριθούν όλες οι απεργιακές κινητοποιήσεις που εξαγγέλθηκαν από τις Ενώσεις παράνομες, επισημαίνει ότι η πρωτοφανής τακτική που ακολουθεί η εργοδοσία έχει σαν αποτέλεσμα να συσπειρώσει ακόμα περισσότερο τους εργαζόμενους, αφού νιώθουν την αδικία σε βάρος τους κάθε μέρα όλο και μεγαλύτερη. Τονίζει, δε, ότι «κανένα δικαστήριο δεν είναι σε θέση και δεν μπορεί να μας στερήσει τα δεδουλευμένα μας. Τα δικαιούμαστε και τα διεκδικούμε συσπειρωμένοι γύρω από το σωματείο μας μέχρι την τελική δικαίωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ