Σάββατο 2 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Να επαναλάβει την επιτυχία

Με οδηγό την Σπόρτιγκ, η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (20:30, «Σπορ+») - στο κλειστό του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας - την Παρτιζάν, στον επαναληπτικό προημιτελικό του Challenge Cup Aνδρών στο χάντμπολ. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δύσκολη αποστολή, αφού καλούνται να ανατρέψουν τη διαφορά των έξι πόντων από την ήττα τους (28-22) στο Βελιγράδι. Θέση στην οποία είχαν βρεθεί και στην προηγούμενη φάση, με αντίπαλο την πορτογαλική ομάδα, και ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Το ίδιο ευελπιστούν να γίνει και απόψε, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουν μια ακόμα ανατροπή και ιστορική πρόκριση.

Για τις εγχώριες διοργανώσεις, η Α1 κατηγορία συνεχίζεται σήμερα με τις αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής. Θα παίξουν: Πανελλήνιος - Φίλιππος Βερ. (16.00), Ιωνικός ΝΦ - Αερωπός Εδεσσας, ΠΑΟΚ - Κύδων Χανίων (18.00), ΧΑΝΘ - Ζαφειράκης Νάουσας, Διομήδης Αργους - ΑΣΕ Δούκα (19.00). Η αυλαία «πέφτει» την Τετάρτη (6/4) με τον αγώνα της «Ευρωπαίας» ΑΕΚ στα Βριλήσσια.

Στις γυναίκες, το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ξαναρχίζει μετά από ένα μήνα διακοπής αύριο με τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής. Θα αναμετρηθούν: Αρης Θεσ. - Νέα Ιωνία, Παναιτωλικός - Αρίων Πτολ. (14.00), Αρης Νικ. - Αναγέννηση Αρτας, Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών - ΠΑΟΚ(16.00), Μακεδονικός - ΑΣΕ Ορμή (18.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ