Σάββατο 2 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - Α1
Φινάλε με ντέρμπι

Με το ντέρμπι, που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ρέντη όπου ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό, να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της 22ης αγωνιστικής πέφτει η αυλαία της κανονικής περιόδου στην Α1 ανδρών. Ο αγώνας των «αιωνίων» είναι καθοριστικός αφού πέρα από το ενδιαφέρον που παρουσιάζει, λόγω του ονόματος των αντιπάλων, το αποτέλεσμά του θα κρίνει και το σκηνικό που θα επικρατήσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας μια και για τους δυο αντιπάλους όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τις θέσεις 2 έως 4 και φυσικά το πλεονέκτημα έδρας που θα έχουν στα πλέι οφ. Στόχος και των δύο φυσικά η αποφυγή της 4ης θέσης, που θα τους φέρει αντιμέτωπους με τον Ηρακλή. Υπενθυμίζεται ότι την πρώτη την έχει κλειδώσει ο Ηρακλής που έχει θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Σημειώνεται ότι για το ντέρμπι των «αιωνίων» έχουν ληφθεί ισχυρά μέτρα ασφαλείας, ωστόσο αυτή τη φορά οι γηπεδούχοι θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους. Στα άλλα παιχνίδια ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Κηφισιάς όπου ο ΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος με νίκη και ανάλογα με το αποτέλεσμα του ντέρμπι μπορεί να τερματίσει και στη δεύτερη θέση.

Οσον αφορά στη μάχη της παραμονής, ο Απόλλων Καλαμαριάς έχει σαφές προβάδισμα έναντι του Επίκουρου, αφού εκτός των δύο παραπάνω βαθμών φιλοξενεί τον ουραγό και υποβιβασμένο Πανελλήνιο, ενώ η ομάδα της Πολίχνης ταξιδεύει στην Πάτρα για να αγωνιστεί κόντρα στην ΕΑΠ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Σάββατο: Ηρακλής - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (19.00), ΑΟ Κηφισιάς - ΠΑΟΚ (19.00), Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (19.00, Novasports 4), Απόλλων Καλαμαριάς - Πανελλήνιος (19.00), ΕΑ Πατρών - Επίκουρος (19.00), Λαμία - Αρης (19.00, Star Κεντρικής Ελλάδας).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ