Τετάρτη 6 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» - «ΚΑΤ»
Σήμερα οι κινητοποιήσεις

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα, ώρα 8 π.μ., στα επείγοντα του «Ευαγγελισμού» οργανώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου (ΣΕΝΕ) για τη δραματική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας.

Ο ΣΕΝΕ καλεί στη συγκέντρωση τους ασθενείς και τους συνοδούς τονίζοντας ότι είναι κοινά τα προβλήματά τους με εκείνα των εργαζομένων και γι' αυτό ο αγώνας είναι κοινός, επειδή και ο αντίπαλος είναι ο ίδιος, δηλαδή η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης. Οι εργαζόμενοι στον «Ευαγγελισμό» διεκδικούν όλα τα δεδουλευμένα (εφημερίες, νυχτερινά και αργίες), να μην κλείσει καμιά υγειονομική μονάδα και να μην καταργηθεί καμιά θέση υγειονομικού, εκφράζει την αντίθεσή του στο αντιδραστικό «ενιαίο μισθολόγιο» - που περικόπτει άμεσα από 300 μέχρι 500 ευρώ - και ζητά τώρα 1.400 εισαγωγικό μισθό με ανάλογη κλιμάκωση κατά κατηγορία εκπαίδευσης και χρόνια υπηρεσίας.

Παράσταση διαμαρτυρίας στο νοσοκομείο ΚΑΤ για τα εκρηκτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο σαν αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής στην Υγεία, πραγματοποιούν σήμερα, ώρα 10.30 π.μ. η Επιτροπή Αγώνα του ΠΑΜΕ στο νοσοκομείο, η Επιτροπή Αγώνα ΠΑΣΕΒΕ Αμαρουσίου, η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου, το παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων, το Σωματείο Συνταξιούχων Αμαρουσίου, οι Σύλλογοι Προοδευτικών Γυναικών Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Πεύκης, Μελισσίων (ΟΓΕ), το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ