Παρασκευή 29 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ και Ατρόμητος θα διεκδικήσουν το τρόπαιο

Icon

ΑΕΚ και Ατρόμητος θα διεκδικήσουν το τρόπαιο
Στο ΟΑΚΑ αύριο (20.30, ΕΤ1) πέφτει η αυλαία της φετινής διοργάνωσης του Κυπέλλου με τη διεξαγωγή του τελικού μεταξύ της ΑΕΚ και του πρωτάρη σε τέτοιου είδους παιχνίδια Ατρόμητου, με τις δυο ομάδες να έχουν η καθεμιά τους λόγους της για την κατάκτηση του τροπαίου.

Στο στρατόπεδο της Ενωσης υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία, και παίκτες και τεχνική ηγεσία βλέπουν τον αγώνα σαν εξιλέωση για την άσχημη σεζόν αλλά και για να αποδείξουν ότι είναι το λογικό φαβορί στην αναμέτρηση και να δώσουν χαρά στον κόσμο τους. Ο Μανόλο Χιμένεθ με δηλώσεις του είπε: «Πραγματικά είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, αφού η χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη. Τα οικονομικά προβλήματα μας επηρέασαν, όμως τώρα πρέπει να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας και να φτάσουμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Αναμφίβολα μεγάλο όπλο θα είναι ο κόσμος μας, που δεν πρέπει να τον απογοητεύσουμε. Αλλωστε η νίκη χρειάζεται για να μπούμε με άλλο αέρα στα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε την εξόδό μας στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Στην αντίπερα όχθη στα στρατόπεδο του Ατρόμητου ο Γιώργος Δώνης κρατάει χαμηλούς τόνους χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι ο αγώνας για την ομάδα του Περιστερίου θα έχει... τυπικό ρόλο. Αλλωστε το δέλεαρ της πρώτης κατάκτησης κάποιου εγχώριου τίτλου από την ομάδα αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τους παίκτες του Ατρομήτου.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Δώνης θέλησε να μεταφέρει το άγχος στην αντίπαλη πλευρά και χαρακτηριστικά τόνισε: «Η ΑΕΚ είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, όμως αυτό πρέπει να γίνει μέσα στο γήπεδο. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και όλα θα κριθούν νομίζω στις λεπτομέρειες, γιατί μπορούμε να δούμε στα μάτια τον αντίπαλό μας. Είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα και είμαστε περήφανοι όλοι που φτάσαμε ως εδώ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ