Τρίτη 10 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΛΕΪ ΟΦ - SUPER LEAGUE
Αλλαγή δεδομένων...

Η ΑΕΚ πήρε κεφάλι μετά την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ στη SUPER LEAGUE, αφού με τη νίκη της επί του Ολυμπιακού Βόλου πέρασε μπροστά στη βαθμολογία. Ο ΠΑΟΚ είναι στο ...κόλπο, αφού επικράτησε του Παναθηναϊκού και είναι ένα βαθμό πίσω από το δικέφαλο ενώ ισοβάθμησε με το τριφύλλι.

Αναλυτικότερα, στην Τούμπα πρώτα ο ΠΑΟΚ ψυχωμένος πήρε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟ. Ο Βιερίνια ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και δημιούργησε τα γκολ στην επανάληψη στο 57' με τον Αθανασιάδη και στο 75' με τον Ελ Ζαρ. Η ομάδα της Αθήνας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με το «συνήθη ύποπτο» Σισέ στο 79'.

Στην άλλη αναμέτρηση, η ΑΕΚ πήρε σπουδαία νίκη για τη συνέχεια, αφού με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λεονάρτο πήρε κεφάλι στη βαθμολογία. Η Ενωση ήταν καλύτερη, είχε δοκάρι στο 85' με τον Μπαχά και έχασε αρκετές ευκαιρίες ακόμη να διευρύνει το σκορ. Η ομάδα του Βόλου ήταν κατώτερη του αναμενομένου και έτσι έχει μείνει ουραγός χωρίς βαθμό.

  • Μια αγωνιστική πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου της FOOTBALL LEAGUE και μαθηματικά πλέον, ΠΑΣ Γιάννενα και Παναιτωλικός εξασφάλισαν την άνοδό τους στην μεγάλη κατηγορία. Ο «Αγιαξ» της Ηπείρου κέρδισε εύκολα τον Εθνικό Αστέρα, ενώ οι Αγρινιώτες ύστερα από 33 χρόνια πήγαν στην πρώτη εθνική με επίσης εύκολη νίκη επί του Διαγόρα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Γιάννενα - Εθνικός Αστέρας 3-0, Παναιτωλικός - Διαγόρας 3-0, Βέροια - Δόξα Δράμας 1-3, Πιερικός - ΟΦΗ 1-1, Αγρ. Αστέρας - Πανθρακικός 2-0, Λεβαδειακός - Καλλιθέα 3-0, Τρίκαλα - Ιωνικός 4-0, Ηλιούπολη - Εθνικός 0-0, Θρασύβουλος - Αναγ. Καρδίτσας 0-0.
  • Για το πρωτάθλημα της FOOTBAL LEAGUE είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα: 1ος ΟΜΙΛΟΣ: Πανηλειακός - Ρόδος 2-1, Αγ. Παρασκευή - Απόλλωνας 0-2 α.α., Χανιά - Αίγιο 6-2, Ρουφ - Χερσόνησος 1-1, Κεραυνός Κερ. - Αίας Σαλ 0-3 α.α, Παναχαϊκή - Πλατανιάς 4-2, Βύζας - Ηρακλής Ψαχνών 1-0, Κόρινθος - Ασπρόπυργος 4-1. Στη βαθμολογία προηγείται η Παναχαϊκή.
  • 2ος ΟΜΙΛΟΣ: Φωκικός - Κοζάνη 5-2, Επανωμή - Γιαννιτσά 1-0, Εορδαϊκός - Δόξα Κραν. 0-0, ΑΕ Ποντίων - Ζάκυνθος 1-0, Μακεδονικός - Ηράκλεια 1-1, Αετός Σκ. - Φιλιππιάδα 0-1, Καλλονή - Ναυπακτιακός 3-0, Οδυσσέας - Νίκη Βόλου 2-0. Στη βαθμολογία προηγείται η Επανωμή.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ