Παρασκευή 20 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2011
ΚΕΘΕΑ «ΔΙΑΒΑΣΗ»
Παράσταση για τη ζωή

Το Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης του προγράμματος απεξάρτησης «ΔΙΑΒΑΣΗ» του ΚΕΘΕΑ παρουσιάζει το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού», στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» (Ακαδημίας 3). Τα μέλη της θεατρικής ομάδας του Κέντρου ανεβάζουν την Κυριακή 22 και τη Δευτέρα 23 Μάη στις 7.30 το απόγευμα μια κωμικοτραγική κοινωνική σάτιρα και στέλνουν το δικό τους μήνυμα για ένα διαφορετικό τρόπο ζωής. Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα απεξάρτησης «ΔΙΑΒΑΣΗ» ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, απευθύνεται σε ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών άνω των 21 ετών, καθώς και στις οικογένειές τους. Οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, δε χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής.

Οι γονείς και οι συγγενείς εξαρτημένων ανθρώπων μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης (3ης Σεπτεμβρίου 176, Αθήνα, τηλέφωνο 210-8612.604). Οι χρήστες ουσιών μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο Συμβουλευτικό Σταθμό (Φυλής 217, Αθήνα, τηλέφωνο 210-8626.761).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ