Παρασκευή 20 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2011
ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ
Επιβεβαιώνεται η ανάγκη για νέο σύλλογο

Ανακοίνωση των δυνάμεων του ΜΑΣ στη Λαμία

Την επιβεβαίωση της απόφασής τους να μη συμμετάσχουν στις προχθεσινές εκλογές στο ΤΕΙ Λαμίας, εκφράζουν οι Επιτροπές Αγώνα του ΤΕΙ που συσπειρώνονται στο ΜΑΣ. Τονίζουν ότι: «Για ακόμη μία χρονιά οι εκλογές στο ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ πραγματοποιήθηκαν μέσα σε κλίμα βίας και νοθείας. Εφορευτική επιτροπή αποτελούμενη από μέλη της ΔΑΠ, μπράβοι έξω από τις πόρτες να ελέγχουν ποιος θα μπαίνει να ψηφίσει, σπουδαστές να ψηφίζουν δύο και τρεις φορές, ακόμα και παραβάν που μπήκαν στο ξεκίνημα της διαδικασίας, έπειτα εξαφανίστηκαν.

Επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά η άποψη του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών για το τι είδους σύλλογος είναι αυτός και τι είδους "αυτοδυναμίες" καταλαμβάνει η παράταξη της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ. Τα αποτελέσματα που ανάρτησαν, μόνο το πραγματικό αποτέλεσμα δεν εμφανίζουν», επισημαίνουν οι δυνάμεις του ΜΑΣ».

Καλούν δε, για άλλη μια φορά, κάθε σπουδαστή να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση του νέου Συλλόγου στη 1 Ιούνη και στις εκλογές στις 8 του ίδιου μήνα.

Ακόμα, οι δυνάμεις του ΜΑΣ στη Λαμία, σημειώνουν: «Οσον αφορά τα επίπεδα της εκλογικής δύναμης της Πανσπουδαστικής, όταν αυτά βγαίνουν μέσα από υγιείς διαδικασίες, φαίνονται καθαρά από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο Πανεπιστήμιο της πόλης μας όπου οι δυνάμεις του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών που συσπειρώθηκαν γύρω από το ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικής σημείωσαν σημαντική άνοδο. Το 21,2% των φοιτητών υιοθέτησε τις προτάσεις μας εκφράζοντας πρακτικά τη διάθεσή τους για την ισχυροποίηση του ΜΑΣ και την αναζωογόνηση του φοιτητικού κινήματος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ