Κυριακή 29 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Λογαριάζουν χωρίς τον «ξενοδόχο»

Τον «κώδωνα του κινδύνου» κρούει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας για τη μεγάλη επιβάρυνση που θα επιφέρει στο... τουριστικό πακέτο η ενδεχόμενη αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση!

Γενικότερα οι έμμεσοι φόροι και οι αλλεπάλληλες αυξήσεις του ΦΠΑ μέχρι και σε βασικά είδη λαϊκής κατανάλωσης οδηγούν τις εργατικές οικογένειες σε μια όλο και πιο δύσκολη καθημερινότητα στέρησης, δυσκολίας, άγχους, πολύ περισσότερο που συνδυάζεται με μια άνευ προηγουμένου επίθεση στα δικαιώματα και το εισόδημα.

Αλλά οι μεγαλοξενοδόχοι το... βιολί τους. Την ίδια ώρα που σφυρίζουν αδιάφορα για τα δεινά της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής, οι ίδιοι δεν μπορούν να δεχτούν οποιαδήποτε έννοια επίπτωσης στα κέρδη τους!

Δε διανοούνται καν να πουν μια κουβέντα για τις υπερβολικές τιμές στα εστιατόρια και τα καφέ στις τουριστικές περιοχές, παρότι επικαλούνται τις διαμαρτυρίες των τουριστών για το ακριβό φαγητό και καφέ.

Αποθρασυμένοι από την κυβερνητική πολιτική διαρκούς και σκανδαλώδους εύνοιας, με παροχές, μεταξύ των οποίων είναι και η μείωση του ΦΠΑ, οι μεγαλοξενοδόχοι τάσσονται υπέρ της δυστυχίας του λαού για να γεμίσουν τις δικές τους τσέπες.

Πρέπει να καταλάβουν, όμως, ότι λογαριάζουν χωρίς τον... «ξενοδόχο». Αυτή την προκλητικότητα θα την βρουν μπροστά τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ