Τετάρτη 8 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 52
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Στα Εμιράτα ο Σκόκο

Παρελθόν (και τυπικά) αποτελεί από χτες ο Σκόκο. Η Αλ Αΐν - ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων - κάλυψε την ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, πρόσφερε στον ίδιο διπλάσιες ετήσιες αποδοχές (συγκριτικά με αυτές που θα έπαιρνε στους «κιτρινόμαυρους») και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Τη μετεγγραφή είχε επιβεβαιώσει πριν «πέσουν» οι υπογραφές και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Στ. Αδαμίδης, που όμως παρουσίασε (συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Sport24») δύο αντικρουόμενες εκδοχές, αναφορικά με τη χρησιμοποίηση των χρημάτων (περίπου 2.8 εκατ. ευρώ) που θα λάβει η ΠΑΕ. Αρχικά, ανέφερε πως «μεγάλο μέρος των χρημάτων θα πάνε για να ρυθμίσουν παλιές υποχρεώσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ. Οχι μόνο φετινές, αλλά και προηγούμενων ετών».

Στη συνέχεια ισχυρίστηκε πως «η μερίδα του λέοντος των χρημάτων από την πώλησή του θα χρησιμοποιηθεί για την αντικατάσταση του Νάτσο». Και υποστήριξε ότι «το κενό του Σκόκο θα αναπληρωθεί επάξια. Θα είναι (σ.σ. ο αντικαταστάτης) παίκτης ποιότητας».

Χτες η ΠΑΕ επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον Δ. Σιαλμά. Ο 25χρονος επιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο και - μεταξύ άλλων - δήλωσε αποφασισμένος «να δουλέψω σκληρά, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να δικαιώσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ που με εμπιστεύτηκαν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ