Σάββατο 11 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
«Βολές» Λεμονή

Συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο προπονητής του Πανιωνίου, Τάκης Λεμονής, και μίλησε για τα προβλήματα της ομάδας και το δικό του μέλλον.

Σε πολλά σημεία της συνέντευξης ο Λεμονής άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης αλλά και λάθος προσανατολισμός στον Πανιώνιο.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Είμαι επαγγελματίας προπονητής, δεν είπα ποτέ ότι ήρθα αμισθί γιατί αγαπάω το σύλλογο. Θα ήταν ψέμα εκ μέρους μου. Αγαπάω την ομάδα αλλά είμαι επαγγελματίας. Ξέρετε ότι διοικεί ο Ερασιτέχνης και δεν έχει τη δομή που πρέπει να έχει μια ΠΑΕ. Εγινε μια πολύ καλή και σοβαρή προσπάθεια από όλα τα μέλη της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος, όμως τώρα αυτό τελείωσε, πρέπει να δούμε σοβαρά τι θα κάνουμε σαν ομάδα.

Από τον κ. Βεντούρη δεν έχω παράπονο. Είναι σωστός άνθρωπος και παράγοντας. Οπως ξέρετε, τον τελευταίο καιρό έχουμε και το σοβαρό θέμα της μεταβίβασης των μετοχών. Κατανοώ τη δύσκολη θέση της ομάδας, έχω κάνει πολλή υπομονή, όμως έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο. Κάτι πρέπει να κάνουμε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ