Σάββατο 11 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Η αγωνία στο κατακόρυφο

Για τον τίτλο της Α1 κατηγορίας ανδρών, σήμερα (20:00) γίνεται η αναμέτρηση Βουλιαγμένης - Ολυμπιακού. Πρόκειται για τον τέταρτο αγώνα στη σειρά των τελικών, όπου οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται με 2-1 νίκες. Χρειάζονται λοιπόν άλλη μία, προκειμένου να αναδειχθούν - για πέμπτη διαδοχική χρονιά - πρωταθλητές Ελλάδας. Αν η Βουλιαγμένη πάρει απόψε τη νίκη και ισοφαρίσει σε 2 - 2, όλα θα κριθούν την Τετάρτη στον Πειραιά.

Επίσης, σήμερα, η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών αναχωρεί για το Τιαντζίν της Κίνας, όπου θα λάβει μέρος στην τελική φάση του «World League» (αρχίζει την Τρίτη 14 Ιουνίου). Την αποστολή στελεχώνουν Κούβδου, Γούλα (τερματοφύλακες), Τσουκαλά, Μελιδόνη, Ψούνη, Λιόση, Αβραμίδου, Ασημάκη, Ρουμπέση, Γερόλυμου, Μανωλιουδάκη, Αντωνάκου, Λαρά.

Οι «γαλανόλευκες» μετέχουν στον Α' όμιλο και θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά Κίνα (14/6), Ιταλία (15/6) και ΗΠΑ (16/6). Στο Β' όμιλο μετέχουν οι Αυστραλία, Ρωσία, Καναδάς και Ισπανία. Την Παρασκευή 17/6 θα γίνουν οι προημιτελικοί, το Σάββατο οι ημιτελικοί και την Κυριακή ο τελικός και οι αγώνες κατάταξης. Οι αγώνες αυτοί έχουν κυρίως το χαρακτήρα προετοιμασίας ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Σανγκάης.

  • Εύκολος χαρακτηρίζεται ο Β' όμιλος, στον οποίο κληρώθηκε η Εθνική Εφήβων ενόψει του Ευρωπαϊκού στη Ριέκα. Το απαρτίζουν ακόμα Ισπανία, Ρουμανία, Λευκορωσία. Η διοργάνωση θα γίνει τον προσεχή Σεπτέμβριο (11-18) στην Κροατία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ