Κυριακή 12 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφορές

-- Η σ. Καίτη Μπλύκα στάθηκε και πάλι πολύτιμος συμπαραστάτης στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ», με γενναιόδορη προσφορά 3.000 ευρώ. Το ΔΣ του Ιδρύματος ευχαριστεί θερμά.

-- Ο σ. Κώστας Πεντεδέκας, σε ώρες δύσκολες, σκέφτηκε και πάλι τη στήριξη στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ», καταθέτοντας, γι' αυτό το σκοπό, 3.000 ευρώ. Το ΔΣ του Ιδρύματος ευχαριστεί θερμά.

-- Ο Σταυρόπουλος Γιώργος, από την Κορνοφωλιά Εβρου, προσφέρει σαν πρώτη δόση για την ενίσχυση των οικονομικών του Κόμματος, του τιμημένου ΚΚΕ, 2.000 ευρώ.

-- Ο Αντιστασιακός αγωνιστής Παναγιώτης Βαζούρας προσφέρει, δεύτερη δόση, για ενίσχυση του ΚΚΕ ακόμα 1.000 ευρώ.

-- Τρεις σ/φοι από το Σίδνεϊ, οι: Αλέκος Σαμαράς από Κοζάνη, Ζήσης Τσάσης από Κεφαλλονιά και Μιχάλης Τσιλίμος από Χίο, προσφέρουν από 2 κόκκινα μεροκάματα ο καθένας (συνολικά, 1.200 δολάρια Αυστραλίας), για το τιμημένο ΚΚΕ.

-- Οι οικογένειες Γεωργίου και Αγγελικής Φιλιππίδη, Αγλαΐας Σούκου, Αριστείδη Φιλιππίδη και Δημήτρη Φιλιππίδη, προσφέρουμε 1.000 ευρώ στη μνήμη των αγαπημένων μας συντρόφων: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑΣ ΔΑΡΙΒΑ, και ΒΑΣΙΛΗ ΑΡΧΟΝΤΗ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Αγ. Κων/νου και Καθηγητών Λάρισας.

-- Η Ζήλη Σακελλαρίδη προσφέρει 200 ευρώ, μέσω ΝΕ Κεφ/νιάς - Ιθάκης προκειμένου το ΚΚΕ να μπορεί να ανταποκριθεί με καλύτερες δυνατότητες στην πολιτική ενημέρωση του λαού μας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ