Πέμπτη 16 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Σισέ προς Λάτσιο

Επισημοποιήθηκε το ενδιαφέρον της Λάτσιο για τον Τζιμπίλ Σισέ, αφού ο πρόεδρος των Ιταλών, Κλαούντιο Λοτίνο, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Ο πρόεδρος των «Λατσιάλι» μίλησε στα ιταλικά ΜΜΕ στα οποία τόνισε ότι δεν υπάρχει σχέση στην υπόθεση του πρώτου σκόρερ της Σούπερ Λίγκας με το ζήτημα της απόκτησης του Μίροσλαβ Κλόζε, παρότι οι 2 παίκτες αγωνίζονται στην ίδια θέση.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας, μάλιστα, η Λάτσιο είναι διατεθειμένη να προσφέρει 6.000.000 ευρώ στο «τριφύλλι» για να αποκτήσουν τον 29χρονο Γάλλο.

  • Παρελθόν θα αποτελέσει μέσα στη βδομάδα ο Γάλλος αμυντικός Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ. Οπως φαίνεται μετά από μόλις μία σεζόν στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό θα κουνήσει μαντίλι, αφού τα έχει βρει σε όλα με ομάδα από το εξωτερικό.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Μπουμσόνγκ τα έχει βρει σε προφορικό επίπεδο με ομάδα της Μπουντεσλίγκα (αν και δεν έχει διαρρεύσει ακόμα το όνομα) και το μόνο που απομένει είναι τα ταξιδέψει ο Γάλλος στη Γερμανία για να πέσουν οι υπογραφές.

Ισπανικά δημοσιεύματα τη Δευτέρα το βράδυ θέλουν τον Νταβίδ Ματέος, που αγωνίστηκε φέτος με την ΑΕΚ, να έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ