Πέμπτη 16 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εκλεισε Μαρκάνο

Κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της Οσασούνα ο Ολυμπιακός «έκλεψε» τον Ιβάν Μαρκάνο! Οπως έγινε χτες γνωστό, οι «ερυθρόλευκοι» ήλθαν σε συμφωνία με τη Βιγιαρεάλ για το μονοετή δανεισμό του 23χρονου αριστερού στόπερ.

Τη μετακίνηση του Ιβάν Μαρκάνο στον Ολυμπιακό ανακοίνωσε και στην επίσημη ιστοσελίδα της η Βιγιαρεάλ, κάνοντας λόγο για συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» αλλά χωρίς να αναφέρει τους οικονομικούς όρους και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Η αποστολή του Ολυμπιακού δεν ήταν εύκολη. Στην Ισπανία ταξίδεψε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος με συντονισμένες ενέργειες κατάφερε να αποσπάσει τη συγκατάθεση της Βιγιαρεάλ για το δανεισμό του Μαρκάνο, παρότι η ομάδα του ήθελε να τον δώσει στην Οσασούνα. Μέτρησε και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, να ζήσει την εμπειρία του Τσάμπιονς Λιγκ και να συνεργαστεί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο 23χρονος, που μπορεί να παίξει τόσο στη θέση του αριστερού στόπερ όσο και σε αυτή του αριστερού μπακ, θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και αύριο θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του από την πειραϊκή ΠΑΕ. Ουσιαστικά, μιλάμε για την τρίτη κίνηση των «ερυθρόλευκων» στο καλοκαιρινό παζάρι, μετά τους Χαβίτο και Κοστάντσο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ