Τετάρτη 24 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Η ώρα της απεργίας

Και ξαφνικά... απεργία. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αποφάσισαν και γνωστοποίησαν την αποχή τους από τη σημερινή προπόνηση του «δικεφάλου» στο ποδόσφαιρο, όπως τόνισαν με ανακοίνωσή τους, «σαν ένδειξη διαμαρτυρίας προς τη διοίκηση του ΠΑΟΚ».

Οι «ασπρόμαυροι» τονίζουν στην ανακοίνωσή τους: «Κάναμε υπομονή σε πολλές περιπτώσεις, κατανοώντας την αδυναμία της (σ.σ. της διοίκησης) να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της προς εμάς, αλλά πλέον η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο». Εξέφρασαν δε ακόμα πιο ανοιχτά τα συναισθήματά τους: «Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, έχουμε υψηλούς στόχους αλλά νιώθουμε ότι η προσπάθειά μας γίνεται με συνθήκες άνισες σε σχέση με αυτές των αντιπάλων μας».

Κλείνοντας οι «ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ», όπως υπογράφεται η ανακοίνωση, εξηγούν τους λόγους που οδηγήθηκαν στην αποχή, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και υπογραμμίζουν: «Θεωρούμε ότι με τη συμπεριφορά μας αυτή δε ζημιώνουμε την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μας».

Το μεσημέρι, όμως, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παρέθεσε συνέντευξη Τύπου, όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως ποτέ δε συμφώνησε στο να φύγει ο Καμπς από τον «δικέφαλο», ενώ δήλωσε: «Αν δεν μπορούμε όμως να πληρώνουμε κάποιον, αν δεν είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις, τότε δεν υπάρχει άλλη λύση». Τέλος, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, κάνοντας τις προβλέψεις του για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, είπε πως θα είναι πιο δυνατός και πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή, συνέχεια και σοβαρότητα για να βρίσκεται η ομάδα του όσο γίνεται πιο κοντά στους στόχους της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ