Παρασκευή 24 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Στην αντεπίθεση η ΚΟΕ

Στην αντεπίθεση πέρασε χτες η Κολυμβητική Ομοσπονδία στις κατηγορίες του Εθνικού για παρέμβαση στις μεταγραφές του Εθνικού. Το θέμα προέκυψε όταν η ΚΟΕ θεώρησε νόμιμη τη μεταγραφή της Δάφνης Σκέλος στους ερυθρόλευκους ενώ ο Εθνικός υποστήριζε ότι η μεταγραφή και η δήλωση της παίκτριας έγινε εκπρόθεσμα (παρουσιάζοντας έγγραφα) με αποτέλεσμα να κατηγορήσει την Ομοσπονδία για μεροληπτική στάση και για ειδικό καθεστώς μεταχείρισης των ερυθρολεύκων.

Η ΚΟΕ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία θεωρεί πως η συγκεκριμένη διαδικασία των «κυανόλευκων» αντιτίθεται στον κανονισμό περί μεταγραφών στην κολύμβηση και πως η συκοφαντική δυσφήμηση του Εθνικού ίσως φέρει την υπόθεση στις αθλητικές αρχές.

«Μετά τους άκρως συκοφαντικούς ισχυρισμούς του Εθνικού και διερευνώντας το όλο θέμα της υπόθεσης, έχει ήδη στα χέρια της επίσημα έγγραφα και αναμένει κι άλλα, τα οποία - όταν δοθούν στη δημοσιότητα - θα προκαλέσουν την παρέμβαση των αρμοδίων δικαστικών αρχών, εντός και εκτός Ελλάδας» αναφέρει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της ΚΟΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ