Σάββατο 25 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Συνεχίζονται και τα Μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Δεύτερη μέρα σήμερα για το διήμερο Μαθητικό Φεστιβάλ στην Πάτρα, που γίνεται στο παλιό Αρσάκειο της πόλης και οι εκδηλώσεις του ξεκινούν στις 7.30 μ.μ. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει: Θεατρική παράσταση για το σχολείο των αναγκών μας, ομιλία από τον Γιώργο Τάτση, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, συναυλίες από νεανικά συγκροτήματα, συναυλία από τα «Υπόγεια Ρεύματα».

Τα Μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ είναι φέτος περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά. Εχουν ταξιδέψει ήδη σε πολλές πόλεις της χώρας με σύνθημα «Στο δρόμο της ανατροπής για το σχολείο και τη ζωή που μας αξίζει», ενώ συνεχίζονται σήμερα και αύριο σε διάφορες πόλεις. Συγκεκριμένα:

Σήμερα, Σάββατο: Αγιος Δημήτριος (Μπραχάμι), Πύργος (κεντρική πλατεία, στις 7.30 μ.μ., ομιλητής ο Γιάννης Τεφάνης, μέλος του Γραφείου του ΣΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ), Κεφαλονιά (Αργοστόλι, πάρκο Νάπιερ, στις 7.30 μ.μ., ομιλήτρια η Μαρίνα Λαβράνου, μέλος του Γραφείου του ΣΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ), Πτολεμαΐδα (κεντρική πλατεία, στις 8 μ.μ., ομιλητής ο Μάριος Τσελές, γραμματέας του ΝΣ Κοζάνης της ΚΝΕ), Αλεξανδρούπολη (πάρκο Εθνικής Αντίστασης, στις 7.30 μ.μ., ομιλητής ο Γιάννης Χιώνης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ).

Αύριο Κυριακή: Κοζάνη (κεντρική πλατεία, στις 8 μ.μ., ομιλητής ο Θανάσης Χαστάς, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ