Σάββατο 2 Ιούλη 2011 - Κυριακή 3 Ιούλη 2011 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΩΤ.

Ακριβέ μας φίλε, ΑΝΤΩΝΗ ΑΣΜΑΝΗ, βοηθάμε όπως ήθελες το Κόμμα, προσφέροντας, στη μνήμη σου, 500 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Γωγώ - Χρήστος

***

2 ΦΩΤ.

Στη μνήμη των αγωνιστών ΠΑΝΟΥ και ΚΩΣΤΑ ΚΗΡΥΚΟΥ, ο αδερφός τους Βασίλης Κηρύκος προσφέρει 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νέου Κόσμου - Κουκακίου.

***

Ο θεόδωρος Πολυχρονίδης προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου, στη μνήμη του ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑΝΝΗ που γεννήθηκε το 1916 στο Διδυμότειχο. Κατατάχθηκε στο ΔΣΕ στην 132 Ταξιαρχία. Σκοτώθηκε στη μάχη της Ογκρατίνας στις 21 Ιούνη 1949. Υπηρέτησε με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού.

Επίσης, στη μνήμη της ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑΣ, που σκοτώθηκε στις 24.10.48, στην τοποθεσία Καράτας Ξάνθης.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΝΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ.

Τα εγγόνια του, Μαρία και Τάσος Αστερινός

***

2 ΦΩΤ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, εκπαιδευτικού και μέλους του ΚΚΕ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης. Επίσης, στη μνήμη του ανιψιού μας, ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΑΛΕΚΟΥ, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, αξιωματικού του ΔΣΕ, ο οποίος πολέμησε στο Γράμμο - Βίτσι. Εζησε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη όπου έκανε οικογένεια. Επαναπατρίστηκε μετά τη μεταπολίτευση και ζούσε στη Λάρισα.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ
Στη μνήμη τους προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας.

Η θεία του, Ζαχαριάδου Σοφία

***

ΦΩΤ.

Στις 3 Ιουλίου συμπληρώνονται 7 χρόνια από το θάνατο του συντρόφου μου, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. Ο σ. Χαράλαμπος αγωνίστηκε μια ζωή για ένα καλύτερο αύριο για όλον τον κόσμο, μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, προσφέρω 50 ευρώ στην ΚΟΒ Φαλήρου Θεσ/νίκης.

Η γυναίκα του, Δέσποινα Παπαδοπούλου

***

Η Ζωζώ και η Κούλα, στη μνήμη των γονιών τους, ΓΙΩΡΓΟΥ και ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΥΡΙΔΟΥ, και του αδερφού τους, ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΙΔΗ, προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, 300 ευρώ, μέσω ΚΟ Ευόσμου Θεσ/νίκης.

***

ΦΩΤ.

Στις 14 Μάη 2011, έφυγε από τη ζωή ο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Γιαννάκος). Γεννήθηκε στην Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς, το 1925. Πολέμησε στον ΕΛΑΣ και στο ΔΣΕ, όπου το 1949 τραυματίστηκε και ακρωτηριάστηκε. Εζησε πολιτικός πρόσφυγας, μέλος του ΚΚΕ, στις Λαϊκές Δημοκρατίες της Πολωνίας και Τσεχοσλοβακίας, μέχρι τον επαναπατρισμό του στα 1986.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του, Σουλτάνα, και η κόρη του, Αργυρώ, οι οικογένειες, Δημήτρη Αμανατίδη, Δαμιανίδου Βέρας, Ταβλαρίδου Αννας, Κοτανίδου Κίτσας και Δαμιανίδου Ρίτσας, προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Σταυρούπολης, 300 ευρώ.

ΠΕΤΡΟΣ ΓΙΑΛΗΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΓΙΑΛΗΣ
***

Στη μνήμη των ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, αγωνιστή του ΔΣΕ που, στις 9 Απρίλη, συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από το θάνατό του, η οικογένεια Σοφίας Παπαδοπούλου προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Σταυρούπολης της ΚΟ Κ. Μακεδονίας.

***

ΦΩΤ.

Ο σ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του Ιωάννη γεννήθηκε στο Γέρμα Καστοριάς, το 1913. Μετά το γυμνάσιο, συνέχισε τις σπουδές του στην Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή Θεσσαλονίκης. Ως φοιτητής μπολιάστηκε με την ιδεολογία του Κομμουνισμού, βιώνοντας τις ταξικές ανισότητες της ελληνικής κοινωνίας. Μετά την αποφοίτησή του, διορίστηκε στη Νομαρχία Καστοριάς γεωπόνος. Στην Κατοχή οργανώνεται από τους πρώτους στο ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ και μαζί με τους συντρόφους του ξεσηκώνει τους κατοίκους της Καστοριάς ενάντια στους κατακτητές. Ηταν πάντα μαχητικός και φλογερός ιδεολόγος και πατριώτης. Φυλακίστηκε για 15 χρόνια, πέρασε βασανιστήρια, όμως η πίστη στις ιδέες του παρέμεινε αταλάντευτη μέχρι το θάνατό του. Απεβίωσε στις 14.5.2011.

Στη μνήμη του, ο γιος του προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ ενίσχυση.

***

2 ΦΩΤ.

Στη μνήμη του πατέρα μου ΑΛΕΞ. ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ, κομμουνιστή μαχητή του ΕΛΑΣ και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. Επίσης, στη μνήμη της αδερφής μου ΜΑΡΙΑΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ, μαχήτριας του ΔΣΕ, προσφέρω 500 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ελευθεριού - Κορδελιού Θεσ/νίκης.

Σολομωνίδης Νίκος

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του πατέρα μας ΔΕΛΛΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ, τα παιδιά του, Δημήτρης και Μαρία, προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών της ΚΟΘ.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΜΙΧΑΛΗ, που έφυγε στις 22 Μαρτίου και για την εξόρμηση του Κόμματος, προσφέρω 100 ευρώ στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, και 50 ευρώ στο «Ρ» στη μνήμη όσων συντρόφων μας «φύγανε» για πάντα.

ΚΗΡΥΚΟΣ ΠΑΝΟΣ
ΚΗΡΥΚΟΣ ΠΑΝΟΣ
Η γυναίκα του και σύντροφος Στέλλα Τσαρουχά

***

2 ΦΩΤ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα, ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, πιστού στο μαρξισμό - λενινισμό - κομμουνισμό και φωτεινό παράδειγμα ήθους για την κοινωνία και την οικογένειά του. Οπως επίσης, στη μνήμη του αγαπημένου μου γιου και αδελφού ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, καταθέτουμε στο «Ριζοσπάστη» 50 ευρώ και 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Αλεξάνδρα Γυμνοπούλου

Ολγα Γυμνοπούλου

***

Στους συντρόφους ΣΠΥΡΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ και ΚΟΤΑΝΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, η συντρόφισσα Αλεξάνδρα Γυμνοπούλου, στη μνήμη τους προσφέρει 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», την αγαπημένη τους εφημερίδα.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του συντρόφου ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΗ, από τα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Κουφαλίων Θεσ/νίκης.

***

ΦΩΤ.

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ του Συμεών γεννήθηκε στο Γερακαριό Κιλκίς, το 1932. Στην Κατοχή η οικογένειά του πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση. Ο αδελφός του ΛΕΩΝΙΔΑΣ, παλιός Οκνίτης και στέλεχος της ΕΠΟΝ, σκοτώθηκε στο ΔΣΕ, το 1947. Ο γαμπρός του ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ εκτελέστηκε με απόφαση του στρατοδικείου Κιλκίς, στα 1948. Αυτά τα γεγονότα σημάδεψαν τη ζωή του και πήρε αταλάντευτη θέση δίπλα στο ΚΚΕ. Δεν έλειπε από καμιά εκδήλωση του ΚΚΕ και της Εθνικής Αντίστασης. Πέθανε στις 9.10.08.

Ανδρέας Βαλαχής
Ανδρέας Βαλαχής
Στη πολύτιμη μνήμη του, η γυναίκα του, Ρόζα, προσφέρει στη ΝΕ Κιλκίς 120 ευρώ.

***

2 ΦΩΤ.

Στη μνήμη των γονιών μας ΔΗΜΗΤΡΗ και ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΣΙΟΥΚΑ, από το Γιαννοχώρι Καστοριάς, για την ενίσχυση του ΚΚΕ προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Νέου Κόσμου.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΚΑΣ, μέλος του ΚΚΕ, ανέπτυξε πλούσια δράση μέσα από το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, πήρε μέρος σε πολλές μάχες μέσα από τις γραμμές του ΔΣΕ - ήτανε επίτροπος λόχου. Επεσε στις μεγάλες μάχες του Γράμμου το 1949.

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΚΑ, γεννήθηκε στα 1919 και «έφυγε» από τη ζωή στις 22 Ιούνη 2007. Ηταν αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης και μαχήτρια του ΔΣΕ, μέλος του ΚΚΕ. Με την υποχώρηση του ΔΣΕ βρέθηκε στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας με τα παιδιά της σαν πολιτικός πρόσφυγας. Επαναπατρίστηκε στα 1982. Μέχρι το τέλος της ζωής της έμεινε πιστή στα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού και ανέπτυξε πλούσια δράση μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ.

Τα παιδιά και τα εγγόνια

***

ΦΩΤ.

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΙΓΚΑΣ έφυγε από τη ζωή στα 53 του χρόνια, πιστός στα ιδανικά του Μαρξισμού - Λενινισμού. Τα τελευταία του λόγια στη γυναίκα και τα παιδιά του ήταν, «πάντα δίπλα στο Κόμμα της Εργατικής τάξης, το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που αγωνίζεται και λέει την αλήθεια στο λαό».

Με τη συμπλήρωση 25 χρόνων από το θάνατό του, ο γιος του Σπύρος Στίγκας προσφέρει στην οικονομική εξόρμηση 100 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Πετραλώνων.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΝΤΡΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 150 ευρώ.

Οι δικοί του άνθρωποι

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του συντρόφου και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΠΕΤΡΟΥ ΓΙΑΛΗ προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Κωνσταντίνου Ηλιούπολης, στο ΚΚΕ, το ηρωικό κόμμα που υπηρέτησε μέχρι το τέλος της ζωής.

ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΙΓΚΑΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΙΓΚΑΣ
Η γυναίκα του Λαμπρινή, τα παιδιά του.

***

2 ΦΩΤ.

Η ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ γεννήθηκε στο Αλεποχώρι Εβρου, το 1929, και πέθανε στη Σόφια Βουλγαρίας στις 15.2.2011. Ηταν μαχήτρια του ΔΣΕ. Ο άντρας της ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ γεννήθηκε στον Καναδά Ορεστιάδας Εβρου το 1929 και πέθανε πρόσφατα, στις 6.6.2011, στη Σόφια Βουλγαρίας. Μαχητής του ΔΣΕ την περίοδο 1946-49. Με την υποχώρηση βρέθηκε πολιτικός πρόσφυγας στη Λ.Δ. Βουλγαρίας όπου υπήρξε εκπαιδευτής των ειδικών δυνάμεων αλεξιπτωτιστών στο βουλγάρικο στρατό απ' όπου αποστρατεύτηκε με το βαθμό του αντ/ρχη.

Στη μνήμη του, ο ανεψιός του Σωτήρης Αραμπατζής προσφέρει στην ΚΟΒ Ζεφυρίου 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη των γονιών μου, ΚΩΣΤΑ και ΠΑΝΑΓΙΩΣ ΣΒΟΛΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, των τριών αδελφιών μου, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (φωτ.) και ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ, μαχητών του ΔΣΕ. Καθώς και στη μνήμη των γενναίων καπεταναίων του ΔΣΕ με τους οποίους πολέμησα μαζί τους και δε θα τους ξεχάσω ποτέ: ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟ (ΣΚΟΤΙΔΑ), Στρατηγό του ΔΣΕ, τον ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟ (Πύραυλο), Ταξίαρχο του ΔΣΕ, που τον είχα και Διοικητή στη σχολή Αξ/κών του ΔΣΕ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΠΥΡΟ, Ταξίαρχο του ΔΣΕ που έπεσε στο Τσάρνο του Γράμμου και στους αμέτρητους συμπολεμιστές μου, αξ/κούς και μαχητές του ΔΣΕ που πέσανε πολεμώντας μέσα από τις τάξεις του ΔΣΕ, προσφέρω, εγώ και η γυναίκα μου, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 500 ευρώ, ως δεύτερη δόση, μέσω της ΝΕ Γρεβενών του ΚΚΕ.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΣΤΕΡΙΝΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΣΤΕΡΙΝΟΣ
Βιργινία και Βασίλειος Σβολιαντόπουλος

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΜΕΡΤΖΑΝΑΚΗ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, αγωνιστή των ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΕΠΟΝ - ΟΠΛΑ, μέλους του ΚΚΕ που έφυγε από τη ζωή, πριν τρία χρόνια, προσφέρω για την έκτακτη οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, το ποσό των 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Ν. Ιωνίας.

***

2 ΦΩΤ.

Συμπληρώθηκαν 5 και 15 χρόνια από το θάνατο των αγαπημένων γονιών μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΜΑΡΙΑΣ ΧΙΟΝΗ. Σύντροφοι στη ζωή και στον αγώνα, αγωνιστές και οι δύο της Εθνικής Αντίστασης παρέμειναν πιστοί στα ιδανικά και τις αρχές του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής τους.

Στη μνήμη τους, αντί για μνημόσυνο, προσφέρουμε 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κάτω Αιγάλεω.

Η κόρη τους, Τζούλια Χιόνη

ο εγγονός, Βασίλης Κανελλόπουλος

***

ΦΩΤ.

Πέρασαν 10 χρόνια από το θάνατο του ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΧΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και για 3 τετραετίες δημάρχου της Ν. Ιωνίας Μαγνησίας. Ο Ανδρέας Βαλαχής γεννήθηκε το 1921 στο Εγγλεζονήσι της Μ. Ασίας και ένα χρόνο αργότερα ήρθε με την οικογένειά του και εγκαταστάθηκε στη Ν. Ιωνία Μαγνησίας. Το 1943 έγινε κομματικό μέλος του ΚΚΕ και χρεώνεται με κομματική δουλειά στο στρατό. Συλλαμβάνεται για την παράνομη δράση του, το 1946, και μετά από πολλά βασανιστήρια και εκπαραθύρωση από την Ασφάλεια (χτύπησε πολύ σοβαρά) μεταφέρθηκε με φορείο στις φυλακές της Λάρισας και στη συνέχεια πέρασε από πολλές εξορίες και φυλακές. Μετά την αποφυλάκισή του εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος Ν. Ιωνίας αλλά η κοινωνική και πολιτική του δράση διακόπτονται από τη χούντα το 1967. Καθαιρέθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, συλλαμβάνεται και εκτοπίζεται στη Γυάρο και στη συνέχεια στη Λέρο. Αμέσως μετά τη χούντα, ο λαός της Ν. Ιωνίας τον τιμά με την ψήφο του και τον εκλέγει, αρχικά το 1975 δημοτικό σύμβουλο και, στη συνέχεια, από το 1978 έως το 1990, για τρεις τετραετίες, δήμαρχο της πόλης,

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Στη μνήμη του, η συντρόφισσα της ζωής του, Αννα, προσφέρει 250 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Μαγνησίας.

Η σύζυγός του, Αννα

***

Στη μνήμη της μητέρας μου ΜΑΡΙΑΣ ΑΓΡΟΚΩΣΤΑ, της αδελφής μου ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, του γαμπρού μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΝΑ, και του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΤΡΩΝΗ, προσφέρω 150 ευρώ, μέσω ΚΟ Μαγνησίας, του ΚΚΕ.

Δημήτρης Αγροκώστας, Βελεστίνο Μαγνησίας

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη της μάνας μας ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΚΛΑΠΑΚΗ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και της μάχης της Κρήτης, που γεννήθηκε στα 1918 και πέθανε στις 12.5.2011, σε ηλικία 93 χρόνων, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ζεφυρίου.

Βαγγελιώ και Μανούσος Κλαπάκης

* Επίσης, στη μνήμη της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΚΛΑΠΑΚΗ, τα μέλη της ΚΟΒ Ζεφυρίου προσφέρουμε στο ΚΚΕ, 50 ευρώ.

***

ΦΩΤ.

Τη Δευτέρα 4 Ιούλη 2011 συμπληρώνονται 3 χρόνια που έφυγε από κοντά μας, ο πολυαγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Στην μνήμη του προσφέρουμε για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Τηλεπ/νιών.

Η σύζυγός του, Γεωργία

τα παιδιά του, Θανάσης και Μαριλένα

***

3 ΦΩΤ.

Στη μνήμη των αγαπημένων μας συντρόφων ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, που τη Δευτέρα 4 Ιούλη 2011 συμπληρώνονται 3 χρόνια που έφυγε από κοντά μας, του ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΤΑΞΑ και του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ, που αναπάντεχα έφυγαν πρόσφατα από κοντά μας, προσφέρουμε για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Τηλεπ/νιών και Μεταφορών.

Ρούλα και Βάλια.


ΧΙΟΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΙΟΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΗΡΥΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΗΡΥΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΛΕΞΗΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ

Αντώνης Ασμάνης
Αντώνης Ασμάνης

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΝΤΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΝΤΡΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΧΙΟΝΗ
ΜΑΡΙΑ ΧΙΟΝΗ

ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ


Δημήτρης Σβολιανόπουλος
Δημήτρης Σβολιανόπουλος

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΚΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΚΑΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΚΑ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΚΑ

ΔΕΛΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΔΕΛΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΛΕΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Γιαννάκος)
ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Γιαννάκος)

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ