Πέμπτη 7 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
φωτο

Στη μνήμη της αγαπημένης μας ανιψιάς ΓΑΡΥΦΑΛΙΑΣ ΛΟΥΜΙΩΤΗ - ΒΕΡΥΚΟΚΙΔΟΥ, που αταλάντευτα μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ συμμετείχε σε όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 150 ευρώ.

Ελένη Αποστολοπούλου, Θανάσης, Εφη, Παναγιώτης, Αθηνά, Γιάννης, Μαίρη, Χαρούλα, Φώτης.

*

Στη μνήμη της αγαπημένης μας συντρόφισσας ΛΙΑΣ ΛΟΥΜΙΩΤΗ, προσφέρουμε μέσω της ΚΟΒ Περισσού 50 ευρώ.

Οικογένεια Γκίνη Θεόδωρου

***

φωτο

Σήμερα, 7 Ιούλη 2011, κλείνουν 9 μήνες από τότε που χάσαμε το παιδί μας, ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ. Στη μνήμη του και σε συνδυασμό με την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ προσφέρουμε 550 ευρώ για το Κόμμα μας.

Οι γονείς του, Γεράσιμος και Βούλα Γιακουμάκη

***

φωτο

Στη μνήμη των συντρόφων ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΤΣΙΑΡΑ ΦΑΝΗΣ, ΤΣΙΑΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ και ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Εξαρχείων 50 ευρώ.

Δήμητρα Αβραμοπούλου

***

φωτο

Πέρασε ένας χρόνος που «έφυγε» ο σύντροφός μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ κεντρικού Χαλανδρίου, για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.

***

φωτο

Στη μνήμη της ακριβής μας συζύγου και μητέρας ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗ - ΚΟΚΚΑΛΗ, με την ευκαιρία της ονομαστικής της εορτής προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ραφήνας, 30 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση και 20 ευρώ στο Παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Ραφήνας.

Ο σύζυγος, Γιώργος Κόκκαλης και ο γιος του Αλέκος

***

Στη μνήμη των συντρόφων ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ, στρατηγού ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΑΡΑΦΗ, ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ, μπάρμπα - ΚΩΣΤΑ ΛΟΥΛΕ, ΝΙΚΟΥ ΓΚΕΝΑ, ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΣΟΥΚΑΤΖΙΔΗ, ΗΛΕΚΤΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΠΟΥ και ΑΡΗ ΠΑΠΑΝΘΙΜΟΥ που αφιέρωσαν όλη τους τη ζωή στην υπόθεση του ΚΚΕ και στα ιδανικά του κομμουνισμού, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 300 ευρώ ως πρώτη δόση, μέσω της ΚΟΒ Αλυσίδας - Νεϊγύ.

ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
Γιώργος Μπακοβασίλης

***

Στη μνήμη των συναδέλφων και συντρόφων τσαγγαράδων ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΗΜΗΤΡΕΛΗ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΝΤΙΚΑΚΗ, ΜΗΤΣΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ, ΜΠΑΜΠΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ και ΗΛΙΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Νέας Ζωής Περιστερίου.

Επίσης, στη μνήμη των συγχωριανών μου από το Νεοχώρι Τυμφρηστού, που έπεσαν στις γραμμές του ΔΣΕ, ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΗΧΙΩΤΗ, ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ ΜΠΙΡΕΛΑ, των αδελφών ΗΛΙΑ και ΕΛΕΝΗΣ ΚΟΡΔΑ, ΔΗΜΗΤΡΗ (ΤΑΚΗ) και ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρω 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Νέας Ζωής Περιστερίου.

Δημητρέλης Σταύρος


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ

ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΛΟΥΜΙΩΤΗ - ΒΕΡΥΚΟΚΙΔΟΥ
ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΛΟΥΜΙΩΤΗ - ΒΕΡΥΚΟΚΙΔΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ