Κυριακή 17 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

* ΣΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ για Ελληνες και μετανάστες εργάτες που διοργάνωσε το ΚΚΕ στο πάρκο «ΦΙΞ» στα Πατήσια για 11η χρονιά, παράλληλα με τις αξιόλογες εκδηλώσεις, στον ειδικά διαμορφωμένο για το Σκάκι χώρο, φίλοι του σκακιού κάθε ηλικίας έπαιξαν φιλικές παρτίδες. Την Παρασκευή 2 Ιούλη ο ΟΜ και μέλος του ΔΣ της ΕΣΟ Νίκος Σερετάκης, έδωσε αγώνα «Σιμουλτανέ» αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα 25 αντιπάλους.

* ΣΤΟ 11ο ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ (Μπλιτς 5') που ήταν αφιερωμένο στα 40 χρόνια του ΣΟ Αμπελοκήπων και στη μνήμη του συνιδρυτή Νίκου Φιλιππάκη, πρώτος νικητής ήταν ο ισχυρός ΙΜ Νίκος Καλέσης με 7β. στους 7 αγώνες. Με 5β. ισοβάθμισαν στις θέσεις 2-4, οι Αναστασόπουλος Σπύρος, Παπαδημητρίου Νάσος και ο Πολωνός Σιενζεύσκι Ζμπιγκ.

* ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ήταν ο 5ος γύρος της Α' Εθνικής στην Ερέτρια Εύβοιας, όπου το «ντέρμπι» Π.Στ. Περιστερίου - ΣΟ Καβάλας έληξε ισόπαλο 4-4, με τον ισχυρό Ελληνα GM Γιάννη Παπαϊωάννου, να κάνει ισοπαλία με τα μαύρα αντιμετωπίζοντας στην 1η σκακιέρα τον ισχυρό Ουκρανό (5ος στον κόσμο με ΕΛΟ 2776!), GM Βασίλι Ιβαντσούκ. Στον ίδιο γύρο η ΕΣ Θεσ/κης νίκησε τον ΕΕΣ Κορυδαλλού με 5-3, ο «Φυσιολάτρης» Νίκαιας την Αμφισσα ΕΣ με 4,5-3,5, ενώ ισόπαλα ήταν τα ματς ΟΣ Τριανδρίας - Πανιώνιος και ΑΕΚ - «Γαλαξίας» Θεσ/κης 4-4.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ