Τετάρτη 13 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
37ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ – «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις

Συνεχίζεται η καλοκαιρινή δραστηριότητα των Οργανώσεων της ΚΝΕ με εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα.

Το επόμενο διάστημα είναι προγραμματισμένες οι εξής εκδηλώσεις:

Παρασκευή 15 Ιούλη: Στην Πάτρα, στα Προσφυγικά στην Πλ. Ελευθερίας στις 8 μ.μ. Ομιλήτρια η Τασούλα Μπάτσικα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

Σάββατο 16 Ιούλη: Στο Ποσείδι Χαλκιδικής, στην κατασκήνωση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στην ανώτατη εκπαίδευση και η απάντηση του λαϊκού κινήματος». Ομιλητής ο Σ. Κωστής, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ. Την ίδια μέρα στην κατασκήνωση θα γίνει και βιβλιοπαρουσίαση των ιστορικών εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής».

Δευτέρα 18 Ιούλη: Στην Καλαμάτα, στην πλατεία Φυτείας, εκδήλωση ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά με τίτλο «Ζωή ολόκληρη όχι με δόσεις», στις 9 μ.μ. Ομιλητές εκπρόσωποι του ΚΕΘΕΑ και του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ). Χαιρετισμός του Μίλτου Κουτίβα, μέλους του ΝΣ Μεσσηνίας της ΚΝΕ.

Για τα νέα ζευγάρια

Εκδηλώσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νέα ζευγάρια διοργανώνει η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, που θα γίνονται το απόγευμα (6 - 9 μ.μ.) θα λειτουργούν παιδότοποι με πλούσιες δραστηριότητες και βιβλιοπωλεία.

Εκδηλώσεις θα γίνουν:

  • Σήμερα Τετάρτη στις εργατικές κατοικίες στην Ξηροκρήνη. Στον παιδότοπο θα γίνει και παράσταση Καραγκιόζη.
  • Στις 20 Ιούλη στα Ρουμάνικα της Νεάπολης.
  • Στις 21 Ιούλη στις εργατικές κατοικίες στο Φοίνικα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ