Πέμπτη 14 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΒ ΚΩΜΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Οχι στο στραγγαλισμό των παροχών Υγείας

Την πρακτική της κυβέρνησης να στραγγαλίζει τα δημόσια νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας στην επαρχία καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση Βάσης Κωμιακής Νάξου του ΚΚΕ.

«Ενα, αναφέρεται στην ανακοίνωση, από τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής που πιστότατα εφαρμόζει ο Διοικητής του ΚΥ - Νοσοκομείου Νάξου είναι το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τις εφημερίες τόσο στο ίδιο το νοσοκομείο όσο και στα περιφερειακά ιατρεία. Η ανυπαρξία στελέχωσης και η υποστελέχωση των περιφερειακών και αγροτικών ιατρείων δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με αποσπασματικά μέτρα και με το μοίρασμα εφημεριών στους αγροτικούς γιατρούς, όταν μάλιστα δε φτάνουν για τις ίδιες περιοχές που υπηρετούν, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι. Ο αγροτικός γιατρός της Κωμιακής έχει την ευθύνη να καλύπτει τα χωριά της Μέσης και της Κωμιακής με τους πολλούς οικισμούς της (με μεγάλη έκταση) και την τουριστική περιοχή του Απόλλωνα. Στηρίζουμε την απόφαση του αγροτικού γιατρού της Κωμιακής να αρνηθεί να καλύψει ανάγκες σε άλλα χωριά εκτός της περιφέρειας που ήδη καλύπτει»

Η ΚΟΒ Κωμιακής του ΚΚΕ καλεί τους Συλλόγους, τα σωματεία, τα τοπικά συμβούλια να πάρουν θέση και να παλέψουν για την ουσιαστική υγειονομική περίθαλψη των κατοίκων των χωριών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ