Πέμπτη 21 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΟ
Αναβολή για Ηρακλή, Λάρισα

Την Τετάρτη 3 Αυγούστου θα συζητηθούν οι εφέσεις των ΠΑΕ Ηρακλής και Λάρισα, καθώς οι δύο σύλλογοι ζήτησαν και πήραν αναβολή. Υπενθυμίζεται ότι ο Γηραιός και οι Βυσσινί άσκησαν έφεση κατά της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της Superleague της 11ης Ιουλίου, το οποίο επικύρωσε τη βαθμολογία της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 και ενώ εκκρεμεί η εκδίκαση της προσφυγής του Ηρακλή από το ανώτατο αθλητικό ευρωπαϊκό δικαστήριο (CAS).

  • Την ίδια ώρα για «στοχοποίηση», «εξόντωση» και «επιλεκτική αντιμετώπιση» κατηγορεί η ΠΑΕ Ηρακλής την ΕΠΟ μέσω της ιστοσελίδας της, με αφορμή τις τελευταίες αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων και ειδικότερα αυτή που έχει να κάνει με την ποινή που είχε επιβληθεί στα Τρίκαλα για πλαστά πιστοποιητικά. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «σκάνδαλα επί σκανδάλων», «ανισονομία» και «ανισοδικία», αφού, όπως υποστηρίζεται, για τα ίδια αδικήματα εκδόθηκαν διαφορετικές ποινές.
  • Προθεσμία μίας ημέρας έδωσε η ΕΠΟ στην ΠΑΕ Ιωνικός, προκειμένου ο σύλλογος της Νίκαιας να αποσύρει την προσφυγή που έχει καταθέσει στα πολιτικά δικαστήρια και σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει με νέο υποβιβασμό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ