Πέμπτη 21 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Ο ... λογαριασμός στους οπαδούς

Την ευφορία που δημιούργησε η μετεγγραφή του Γκούντγιονσεν, επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν χτες παράγοντες της ΑΕΚ για να (ξανα)ζητήσουν από τον κόσμο να πληρώσει τα σπασμένα των μετόχων. Κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου οι Στ. Αδαμίδης (πρόεδρος ΠΑΕ), Θ. Μιχάηλ (πρόεδρος Ερασιτεχνικής), Μ. Κασνακίδης (πρόεδρος «Supporters»), Δ. Χατζηχρήστος (επικεφαλής της «Ορίτζιναλ») προσπάθησαν να χτυπήσουν και πάλι στο ευαίσθητο σημείο (συναίσθημα και άδολη αγάπη) των οπαδών, για να φορτωθούν αυτοί το κόστος διάσωσης της εταιρείας.

Αναφέρθηκαν σε ένωση όλων των πλευρών για το καλό της ομάδας (δηλαδή της εταιρείας), κατανόηση των δυσκολιών του κόσμου, αλλά και υποχρέωσής του να βοηθήσει («ο μόνος αρωγός είναι ο κόσμος»). Εγινε επίκληση της δύσκολης, αλλά διάφανης προσπάθειας που κάνει η διοίκηση και πρέπει να την στηρίξουν οι φίλαθλοι (επειδή δεν το κάνουν οι μέτοχοι που δημιούργησαν τα δεδομένα). Και βέβαια - όπως σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση, από τους προκατόχους του προέδρου στην ΠΑΕ - επανεμφανίστηκε ο ισχυρισμός για απόσταση λίγων βημάτων «πριν από την πλήρη εξυγίανση».

Εκπληξη δεν υπήρξε ούτε στη στήριξη των μετόχων που «έχουν κάνει πολλά για την ομάδα». Και ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν εννοούσε την υπερχρέωσή της, αλλά το είπε θετικά, ότι βοήθησαν... Δικαιολόγησε ακόμα και τον Ν. Νοτιά που αρνείται να πληρώσει το μερίδιό του (το οποίο καλείται να καλύψει ο κόσμος...), λέγοντας μισές αλήθειες. Αναφέρθηκε στη χρήση του προπονητικού από την ΠΑΕ χωρίς να «πληρώνει τίποτα». Μάλλον «ξέχασε» ότι ο επιχειρηματίας ζήτησε τα οφειλόμενα, ότι αυτά αποτελούν χρωστούμενα και βέβαια πως οι επιχειρήσεις (ΑΕΚ, προπονητικό) είναι μερικώς ή ολικώς ιδιοκτησία του...

Κατά τ' άλλα γνωστοποιήθηκε πως «εντός των επόμενων επτά ημερών θα υπογραφεί το μνημόνιο συνεργασίας για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και με την υπογραφή του μνημονίου θα μπορεί να προχωρήσει και το πλάνο». Προς ικανοποίηση των κεφαλαιοκρατών. Ηδη «έχουν γίνει επαφές με τράπεζες και πιστωτικούς οίκους. Είναι ένα έργο κερδοφόρο και μπορεί να εξυπηρετήσει δάνειο».

  • Οπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, στον Ντιοπ δόθηκε νέα άδεια, λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος. Μόλις αυτό ξεπεραστεί, ο παίχτης θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Υψηλοί στόχοι από τον Αναστασίου (2019-06-20 00:00:00.0)
Το γήπεδο στο προσκήνιο (2010-10-20 00:00:00.0)
Κορυφώνονται τα παιχνίδια συμφερόντων (2009-11-12 00:00:00.0)
Επιχειρηματικά παιχνίδια... (2008-08-23 00:00:00.0)
Ξαφνικό διαζύγιο (2005-06-02 00:00:00.0)
Νέο ξεκίνημα (2004-07-13 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ