Σάββατο 8 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές «διαδρομές»

Είκοσι τρία χρόνια είχαν να εμφανιστούν μαζί επί σκηνής και το κοινό αποδεικνύει κάθε βράδυ ότι τους περίμενε. Ο λόγος για τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την επιτυχημένη μουσική παράσταση, που φιλοξενείται μέχρι και αύριο στο «Μύλο» Θεσσαλονίκης. Η τρίωρη παράσταση ξεκινάει με τα τραγούδια της νέας δισκογραφικής συνεργασίας τους «Θάλασσα στη σκάλα», σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου και στη διάρκειά της παρουσιάζονται οι καλύτερες στιγμές της κοινής, αλλά και ανεξάρτητης πορείας τους. Μετά τη Θεσσαλονίκη οι δύο καλλιτέχνες αναμένεται να μεταφέρουν την παράστασή τους, στη «Σφεντόνα», στην Αθήνα.

Συνεχίζονται κάθε βράδυ οι «ζωντανές ιστορίες» στο «ΑΝ club». Σήμερα παρουσιάζουν τη δουλιά τους οι εκ Βελγίου προερχόμενοι «ZITA SWOON», ενώ τη συναυλία θα ανοίξει ο Μιχάλης Δέλτα των «ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ». Κυρίαρχη μορφή στο βέλγικο συγκρότημα - προέρχονται από τη μουσική σκηνή της Αμβέρσας - είναι ο Stef Kamil Carlens, πρώην μπασίστας των «Deus», ενώ και τα υπόλοιπα μέλη συνδέονται με άλλες μπάντες, γεγονός που βοήθησε στη δημιουργία ενός ξεχωριστού, αυθεντικού ήχου. Αύριο, στον ίδιο χώρο, τη σκυτάλη παίρνουν οι «DARK NOVA» και τη Δευτέρα τα «Κινούμενα Σχέδια».

  • Ρεμπέτικα, λαϊκά και έντεχνα τραγούδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα που παρουσιάζουν οι Σάκης Βλαχάβας, Ηλίας Μαυρίκης, Δόμνα Παρασκευοπούλου, Κώστας Μπιλίσης και Παντελής Τσομπάνογλου, στη «Σκιά του Φεγγαριού» (Ασκληπιού 91), κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Στον ίδιο χώρο, κάθε Δευτέρα θ' ακούγονται τραγούδια, που γεννήθηκαν στις δεκαετίες '60-'80, των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου κ. ά. από τραγουδιστές και μουσικούς που αγαπούν αυτό το είδος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ