Τρίτη 26 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΧΙ στο κλείσιμο καταστημάτων της ΑΤΕ

Αγωνιστική απάντηση στο κλείσιμο υπηρεσιών και στην ερήμωση της υπαίθρου

Παράσταση διαμαρτυρίας και συμβολική κατάληψη, στο κατάστημα της ΑΤΕ στη Νέα Βύσσα, προγραμματίζει σήμερα Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, η Αχτιδική Επιτροπή Βόρειου Εβρου του ΚΚΕ, αντιδρώντας στην απόφαση της διοίκησης της ΑΤΕ να κλείσει το συγκεκριμένο κατάστημα και άλλα 14 σε αγροτικές περιοχές της χώρας. Στη Μακεδονία και τη Θράκη σχεδιάζεται το κλείσιμο των καταστημάτων της ΑΤΕ σε Νέα Βύσσα Εβρου, Σταυρούπολη Ξάνθης, Νικηφόρο Δράμας, Πρώτη Σερρών, Μουριές Κιλκίς και Μεσοποταμία Καστοριάς.

Με ανακοίνωσή της η Αχτιδική Επιτροπή Βόρειου Εβρου του ΚΚΕ καλεί το λαό να παλέψει ενάντια στην ερήμωση της υπαίθρου, για να μην κλείσει το κατάστημα της ΑΤΕ στη Νέα Βύσσα, να παλέψει ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της Αγροτικής Τράπεζας και να διεκδικήσει ΑΤΕ 100% στο Δημόσιο.

Δήμος Νεάπολης - Συκεών

Δυναμική κινητοποίηση ενάντια στο κλείσιμο του Ταχυδρομείου - Ταμιευτηρίου στον Αγιο Παύλο διοργανώνει σήμερα στις 10 το πρωί η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Νεάπολης - Συκεών Θεσσαλονίκης με τη στήριξη εκατοντάδων κατοίκων της περιοχής. Η συγκέντρωση θα γίνει έξω από το χώρο που μέχρι την Παρασκευή 22 Ιούλη λειτουργούσε το Ταχυδρομείο - Ταμιευτήριο και στη συνέχεια θα γίνει μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο κτίριο της περιφερειακής διεύθυνσης των ΕΛΤΑ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ