Παρασκευή 29 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Αντίο» στον Μιχάλη Κακογιάννη

Πλήθος κόσμου, φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες του, άνθρωποι των Γραμμάτων και Τεχνών, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων και φορέων, αλλά και θαυμαστές του έργου του, αποχαιρέτησαν χτες τον μεγάλο σκηνοθέτη Μιχάλη Κακογιάννη.

Η νεκρώσιμη ακολουθία έγινε στο ναό Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ενώ ακολούθησε η ταφή στον περίβολο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, στον Ταύρο, σύμφωνα με επιθυμία του εκλιπόντος. Το ΚΚΕ εκπροσώπησε ο βουλευτής του Γιάννης Ζιώγας. Την κυβέρνηση εκπροσώπησαν η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου και η γγ του ΥΠΠΟΤ, Λίνα Μενδώνη. Πολυμελής ήταν η εκπροσώπηση της Κύπρου στην κηδεία του Μ. Κακογιάννη: Ανδρέας Δημητρίου (υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού - εκπρόσωπος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας), Νίκος Τορναρίτης (βουλευτής - εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας), Ιωσήφ Ιωσήφ (πρέσβης Κυπριακής Δημοκρατίας), Ανδρέας Χρίστου (δήμαρχος Λεμεσού), Γιώργος Νεοφύτου (γραμματέας του Κυπριακού Κέντρου του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου).

Στεφάνια έστειλαν το ΚΚΕ, ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δ. Χριστόφιας, ο πρωθυπουργός, ο Μίκης Θεοδωράκης κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ