Σάββατο 6 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «MIRA MARE»
Στο κενό οι τρομοκρατικές απόπειρες

Στο κενό έπεσαν οι απόπειρες της εργοδοσίας στο ξενοδοχείο της Ρόδου «MIRA MARE WONDERLAND» να τρομοκρατήσει και να εκφοβίσει τους εργαζόμενους, για να μην προχωρήσουν στη δημιουργία Επιχειρησιακού Σωματείου σε ταξική κατεύθυνση.

Το Επιχειρησιακό Σωματείο ιδρύθηκε, παρά την «εργοδοτική πίεση, μέσω απειλών και τρομερών πιέσεων», όπως καταγγέλλει με σχετική ανακοίνωσή του.

Και τονίζει: «Η ταξική πάλη ήταν πρωτόγνωρη για τους περισσότερους εργαζομένους, κάτι που οδήγησε ορισμένους σε πρόσκαιρες οπισθοχωρήσεις, αλλά η πλειοψηφία των συναδέλφων είναι αποφασισμένη να αγωνιστεί για τα δικαιώματά μας έχοντας εμπιστοσύνη στο ταξικό κίνημα και στον εαυτό τους. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραπέρα ισχυροποίηση του Σωματείου είναι η οργάνωση σε αυτό όλων των εργαζομένων και η διασφάλιση της ταξικής του γραμμής, απομονώνοντας όσους συνειδητά στέκονται απέναντι στα συμφέροντά μας.

Η οργάνωση των εργαζομένων σε Σωματείο είναι συλλογική προσπάθεια η οποία προέκυψε από την ανάγκη των ίδιων των συναδέλφων στο ξενοδοχείο να ενωθούν και να λειτουργούν συλλογικά απέναντι στην εργοδοτική επίθεση που δεχόμαστε καθημερινά. Για το λόγο αυτό η προσωρινή Διοίκηση καλεί τους εργαζόμενους να δείξουν με το ίδιο σθένος την αγωνιστική τους ετοιμότητα και στάση στις επικείμενες επιθέσεις της εργοδοσίας. Ο αγώνας δεν σταματά αλλά συνεχίζεται και οργανώνεται καθημερινά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ