Σάββατο 27 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΣΟΚ - ΛΑ.Ο.Σ.
Συμμαχία αποπροσανατολισμού

Την ψευδεπίγραφη «προσπάθεια εξυγίανσης» στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, που όμως παραμένει στα χέρια των επιχειρηματιών και του κεφαλαίου, επιχείρησε εκ νέου να υπερασπιστεί χτες στη Βουλή, ο υπουργός Πολιτισμού, Π. Γερουλάνος.

Απαντώντας σε Ερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Αστ. Ροντούλη επιχείρησε για άλλη μία φορά να αποπροσανατολίσει και να εξαπατήσει, παρομοιάζοντας την πολιτική της κυβέρνησης στο χώρο του ποδοσφαίρου με την προσπάθεια εξυγίανσης της οικονομίας και της κοινωνίας που - όπως υποστήριξε - ακολουθείται συνολικά. Αναφέροντας ότι μέσω του ποδοσφαίρου «κάναμε πρότυπα ανθρώπους της παρανομίας και της διαφθοράς» και έτσι «χρεοκόπησαν αξίες της ελληνικής κοινωνίας».

Σχετικά με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα, σημείωσε ότι δεν σχολιάζει το δίκαιο ή το άδικο, αλλά είπε ότι «δεν υπάρχει μέσα στο δίκαιο του ποδοσφαίρου. 'Η είσαι ένοχος και μένεις στην κατηγορία ή είσαι αθώος και φεύγεις»... Την... αμέριστη στήριξη του ΛΑ.Ο.Σ. στις προσπάθειες της κυβέρνησης και την ικανοποίησή του από την πολιτική της εξέφρασε τοποθετούμενος ο Αστ. Ροντούλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ