Τρίτη 30 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Κουτσουρεμένη πρεμιέρα

Υπό τη «βαριά σκιά» που δημιουργούν τα δρώμενα - σε προσκήνιο και παρασκήνιο - «άνοιξε» η αυλαία του πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου της Super League. Μια πρεμιέρα κουτσουρεμένη αφού έγιναν 5 από τους 8 αγώνες και στη διοργάνωση λαμβάνουν μέρος 13 από τις - σύμφωνα με τα προβλεπόμενα - 16 ΠΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έθελξε με την απόδοσή του πήρε όμως το αποτέλεσμα που ήθελε και μετρίασε το βαρύ κλίμα από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Δύσκολα ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε της Ξάνθης, Πανιώνιος και Εργοτέλης μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής ήταν: ΟΦΗ - Ατρόμητος 1-1 (76' Γεωργίου - 10' Μπουλούτ αυτ.), Γιάννινα - Αρης 0-0, Κέρκυρα - Παναθηναϊκός: 0-2 (62' Λέτο πεν., 90' Νίνης), Πανιώνιος - Εργοτέλης 2-2 (72' Κουμορτζί, 90' Σίλβα Τζούνιορ - 11' Ριέρα, 52' Φραγκουλάκης), ΠΑΟΚ - Ξάνθη 1-0 (7' Βιεϊρίνια).

Τη 2η αγωνιστική θ' αναμετρηθούν: Ξάνθη - ΑΕΚ, Αρης - Ατρόμητος, Αστ. Τρίπολης - Κέρκυρα(;), Εργοτέλης - ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός - Γιάννινα, Παναιτωλικός - Πανιώνιος.

Στο μεταξύ, η διοργανώτρια όρισε για την Πέμπτη (1/9) έκτακτο ΔΣ και Γενική Συνέλευση. Θέματα της ημερήσιας διάταξης του πρώτου - ανάμεσα στ' άλλα - η εκλογή προέδρου και οι πρόσφατες εξελίξεις. Θέμα της ΓΣ η αντικατάσταση των εκπροσώπων του Συνεταιρισμού στο ΔΣ της ΕΠΟ. Δηλαδή, πουθενά δεν υπάρχει - σε αντίθεση με την προηγούμενη ημερήσια διάταξη της αναβληθείσας συνεδρίασης (23/8) - θέμα έγκρισης της (απαραίτητης βάσει των προβλεπομένων) προκήρυξης πρωταθλήματος...

Για σήμερα το πρωί αναβλήθηκε χθες η εκδίκαση της έφεσης που έχουν καταθέσει για τις ποινές τους (λόγω συμμετοχής στην υπόθεση των φερομένων ως στημένων αγώνων) η ΠΑΕ Ηλιούπολη, οι παράγοντες της Γ. Τσακογιάννης, Ν. Χάλκος, ο προπονητής Ν. Παντέλης και ο ποδοσφαιριστής Μ. Νικολόπουλος. Το αίτημα κατέθεσαν οι εκπρόσωποι παίχτη και προπονητή.

Σήμερα το πρωί επίσης ορίστηκε να διεξαχθεί η νέα εκδίκαση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ - μετά τη σχετική απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου - της έφεσης του Ηρακλή, κατά της πρωτόδικης απόφασης υποβιβασμού του λόγω πλαστογραφίας. Να θυμίσουμε πως η Επιτροπή θα έχει νέα σύνθεση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ