Παρασκευή 2 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Για τη νίκη

«Εξω από το γήπεδο πολλές κουβέντες και 5.000 θεωρίες μπορούμε να πούμε. Ηρθε η ώρα να μιλήσουμε στο γήπεδο και να αποδείξουμε τι θέλουμε να κάνουμε». Ετσι προσδιόρισε ο Σάντος το ζητούμενο/προϋπόθεση για να κατακτηθούν οι τρεις πόντοι, στη σημερινή αναμέτρηση (16:00) στο Ισραήλ, για τον 6ο προκριματικό όμιλο του Euro 2012.

Αναγνώρισε πως είναι σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες αλλά διαφωνεί πως «έχει χαρακτήρα μικρού τελικού, αφού υπάρχουν άλλα τρία παιχνίδια». Περιμένει «ένα σκληρό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες» και πίεση από τους γηπεδούχους «αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Ο εκλέκτορας των Ισραηλινών, Λουί Φερναντέζ, περιμένει έναν δύσκολο αγώνα, χαρακτήρισε την ελληνική ομάδα «πειθαρχημένη και έμπειρη» και περιμένει οι παίχτες του να παλέψουν για τη νίκη. Σήμερα αγωνίζονται ακόμα Μάλτα - Κροατία, Γεωργία - Λετονία.

  • Στην Κύπρο - με την οικοδέσποινα - αγωνίζεται σήμερα (19:00) η εθνική ελπίδων, για τον 1ο προκριματικό όμιλο του οικείου Euro 2012. Αναμετρούνται επίσης Λευκορωσία - Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ