Τρίτη 13 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΟ
Οριστικός υποβιβασμός για Καρδίτσα, Τρίκαλα

Νέο επεισόδιο στα αθλητικοδικαστικά δρώμενα είχαμε χτες, αυτή τη φορά για ΠΑΕ και ΤΑΠ της Football League/Football League 2. Η Επιτροπή Εφέσεων στην ΕΠΟ απέρριψε τις προσφυγές κατά των πρωτόδικων αποφάσεων (υποβιβασμός για πλαστογραφία) που είχαν κάνει οι Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναιγιάλειος, Αίαντας Σαλαμίνας, Ασπρόπυργος και την αίτηση - διόρθωση ερμηνείας των Τρικάλων. Ετσι η Αναγέννηση και τα Τρίκαλα υποβιβάζονται στην Football League 2 και οι υπόλοιπες ομάδες στο Περιφερειακό.

Στην ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας υποδέχτηκαν με έκπληξη την απόφαση, υποστηρίζοντας ότι δεν εφαρμόστηκαν οι νόμοι και δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο κατάθεσης ακόμα και μηνύσεων. Κατά τους ισχυρισμούς τους, η απόφαση (που εκδόθηκε μετά από 48 μέρες, όταν ο νόμος ζητάει 7ήμερο) στηρίχθηκε στον παλιό Πειθαρχικό Κώδικα (Π.Κ.) και όχι σε αυτόν που είναι σε ισχύ. Απορίες τους προκάλεσε και η άρνηση από την ΕΠΟ να τους δοθεί η απόφαση, με την αιτιολογία πως τον φάκελο είχε ο δικαστής.

Εν τω μεταξύ, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν εξέτασε ούτε χτες το φάκελο της ΠΑΕ Καβάλα. Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες θα συμβεί στη συνεδρίαση της Πέμπτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ