Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Βουτιά στα... βαθιά

Βουτιά στα βαθιά κάνουν σήμερα δυο ελληνικές ομάδες, αφού Βουλιαγμένη και Παναθηναϊκός συμμετέχουν στη Β' φάση των προκριματικών στο φετινού Τσάμπιονς Λιγκ διεκδικώντας την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Στο Λαιμό η Βουλιαγμένη κάνει πρεμιέρα στη νέα αγωνιστική περίοδο, οικοδέσποινα του προκριματικού της ομίλου, που συμπεριλαμβάνει επίσης και τις Γιαντράν από το Μαυροβούνιο, τη ρουμανική Οραντέα και την ιταλική Ποζίλιπο. Οι «μπέμπηδες» κάνουν πρεμιέρα σήμερα με την ομάδα από το Μαυροβούνιο (19.30), ενώ θα ακολουθήσει ο αγώνας με την Ποζίλιπο αύριο (19.00) και τέλος αυτός με την Ορντέα την Κυριακή (11.30).

  • Το δεύτερο επεισόδιο της παρθενικής παρουσίας του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ περιλαμβάνει μια νέα δοκιμασία που είναι η συμμετοχή στον προκριματικό όμιλο του Ζάγκρεμπ με αντιπάλους τρία σημαντικά ονόματα της ευρωπαϊκής υδατοσφαίρισης, την γηπεδούχο Μλάντοστ, την ουγγρική Βάσας και την ιταλική Σαβόνα, η οποία την προηγούμενη χρονιά κέρδισε τον Πανιώνιο στο διπλό τελικό του Λεν Τρόφι. Πρώτος αγώνας για τους «πράσινους» είναι σήμερα με τους «οικοδεσπότες» (19.30).
  • Χτες εύκολη νίκη πήρε ο Πανιώνιος στον πρώτο αγώνα του για την α' προκριματική φάση του Euro Cup, που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη, επικρατώντας με 17-2 της Ιβέρια από τη Γεωργία. Σήμερα ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει το πρωί (9.00) τη διοργανώτρια Ενάκ Ιστανμπούλ και το απόγευμα (18.30) το Ανόβερο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ