Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ
Κλιμακώνουν τον αγώνα τους

«Δε θα επιτρέψουμε καμία απόλυση εργαζόμενου, ούτε μέσω εφεδρείας ούτε απευθείας, θα κλιμακώσουμε και θα συντονίσουμε ακόμα παραπέρα τον αγώνα μας». Αυτό το ξεκάθαρο μήνυμα έστειλαν χθες σε συνέντευξη Τύπου τα μέλη του Συντονιστικού Ομοσπονδιών και Σωματείων οργανισμών και φορέων του Δημοσίου (ΕΙΝ, ΠΟΘΑ, ΠΟΜΕΕΑ, ΟΣΕΤΕΕ, ΟΣΚ, ΙΓΜΕ, ΟΔΔΥ, ΕΟΜΜΕΧ, ΕΘΙΑΓΕ, ΟΠΕΓΕΠ, ΔΗΜΗΤΡΑ, ΕΛΟΓΑΚ, ΗΔΙΚΑ, ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ,ΘΕΜΙΣ, ΟΚΑΑ, ΕΛΟΤ, ΕΓΝΑΤΙΑ, ΔΕΠΑΝΟΜ, ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΑΠΕ ΜΠΕ).

Τα μέλη της Συντονιστικής επισήμαναν ότι οι πολύμορφες κινητοποιήσεις στους χώρους εργασίας κατάφεραν σε πολλές περιπτώσεις να μπλοκάρουν το να αποσταλούν από τις διοικήσεις οργανισμών λίστες με εργαζόμενους προς εφεδρεία, καταφέροντας έστω συμβολικά ένα μικρό πλήγμα στην κυβέρνηση.

Ακόμα, ανακοίνωσαν ότι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις με παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα στη 1 μ.μ. στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ αύριο Πέμπτη διοργανώνουν συλλαλητήριο στις 6 μ.μ. με συγκέντρωση στη πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στο Σύνταγμα. Πάντως, τα μέλη της Συντονιστικής κατήγγειλαν ανοιχτά την ΑΔΕΔΥ για προσπάθεια «καπελώματος» της κινητοποίησής τους, καθώς, όπως είπαν, διοργανώνει δική της στο ίδιο μέρος, την ίδια μέρα και ώρα, όταν σε όλο τον αγώνα που έχουν δώσει, όχι απλά δεν τον στήριξε, αλλά ήταν και εντελώς εξαφανισμένη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ