Τρίτη 4 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Αντίστροφη μέτρηση για Κροατία

Η αντίστροφη μέτρηση για τα κρίσιμα παιχνίδια - ειδικά το πρώτο - με Κροατία (7/10) και Γεωργία (11/10) ξεκίνησε χτες με τη συγκέντρωση και πρώτη προπόνηση των διεθνών. Ο αγώνας με τους Κροάτες έχει τη μορφή τελικού για τους «γαλανόλευκους». Αν καταφέρουν και επικρατήσουν περνάνε στην κορυφή του 6ου ομίλου και στο τελευταίο παιχνίδι στην Τιφλίδα τους αρκεί η ισοπαλία για να εξασφαλίσουν την απ' ευθείας πρόκριση στα τελικά του Euro 2012.

  • Την αποστολή για τις αναμετρήσεις του 13ου προκριματικού ομίλου στο οικείο Euro 2102, γνωστοποίησε χτες ο εκλέκτορας στην Εθνική Παίδων, Θ. Παχατουρίδης. Την στελεχώνουν Στρέζος, Παπαδόπουλος, Πόποβιτς (ΠΑΟΚ), Γκέκας, Θαναηλάκης (Παναθηναϊκός), Βούρος (Αιολικός), Σωτηράκος, Μπαντούνας, Παπασάββας, Βέργος (Ολυμπιακός), Βλάχος, Ναυπλιώτης, Φούντας (ΑΕΚ), Μαρκάκης, Κοβάτσης (Ατρόμητος Αθηνών), Μαραγκουδάκης (Εργοτέλης), Μήλιος, Μεταξούλης (Παναιτωλικός). Το τουρνουά θα φιλοξενηθεί στο Ισραήλ (12 - 17/10) και εκτός της διοργανώτριας τον όμιλο στελεχώνουν ακόμα Ισλανδία, Ελβετία.
  • Τον Γ. Κατσικά αντί του Δ. Κουρμπέλη κάλεσε στην Ελπίδων ο Γ. Γεωργιάδης, για τους αγώνες - του 1ου προκριματικού ομίλου στο Euro 2013 - με Σαν Μαρίνο και Λευκορωσία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ