Τρίτη 4 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Απολογήθηκαν οι μισοί

Οι μισές, από τις προγραμματισμένες, υποθέσεις (με κατηγορίες για χειραγώγηση αγώνων) εκδικάστηκαν χτες στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League/Football League 2. Αναβλήθηκαν, για την Πέμπτη, αυτές των Ρόδου, Αγροτικού Αστέρα και Λεβαδειακού. Πάντως ο μάρτυρας - σ' όλες τις υποθέσεις - Αλ. Κούγιας (μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκή) χαρακτήρισε την επίμαχη αναμέτρηση Ηλιούπολης - Λεβαδειακού (2-4) το πιο στημένο ματς στην ιστορία της Football League.

Στην εκδίκαση των υποθέσεων Αετού Σκύδρας, Δόξας Κρανούλας, Ρόδου και φυσικών προσώπων που εμπλέκονται, οι κατηγορούμενοι (αναμενόμενα) δήλωσαν αθώοι. Πάντως ο πρόεδρος του Αετού Σκύδρας (Γ. Ναυρινιάδης) και - διά του νομικού εκπροσώπου του - ο ομόλογός του στον Ιωνικό (Κ. Χαραλαμπίδης) αποδέχτηκαν πως τους ασκήθηκαν πιέσεις από πλευράς Ηλιούπολης και του μεγαλοϊδιοκτήτη της (Τσακογιάννη) να χειραγωγήσουν αγώνα.

Εκτός από τις απολογίες όμως είχαμε και εφέσεις κατά αποφάσεων σχετικών με την υπόθεση χειραγώγησης αγώνων. Ο Αστέρας Τρίπολης προσέφυγε κατά της πρωτόδικης τιμωρίας του (από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League) με υποβιβασμό. Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ άσκησαν αυτεπάγγελτα έφεση κατά των αθωωτικών αποφάσεων (από Πειθαρχική Επιτροπή Super League και Football League/Football League 2, αντίστοιχα) για ΟΦΗ και Θρασύβουλο. Αμφότεροι κατηγορήθηκαν για αγώνα με αντίπαλο την Ηλιούπολη.

  • Λάρισα και Διαγόρας Ρόδου - όπως αναμενόταν - πήραν χτες από την ΕΕΑ πιστοποιητικό συμμετοχής. Αντίθετα η Αναγέννηση Γιαννιτσών δεν κάλυψε τι ελλείψεις του φακέλου της και πήρε προθεσμία ως την ερχόμενη Πέμπτη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ