Τετάρτη 5 Οχτώβρη 2011 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΦΑΓΗ

Ο ΜΥΘΟΣ: «Τον περασμένο Φεβρουάριο, η ίδια η κυβέρνηση παρουσίασε μια μελέτη, η οποία διαψεύδει το μύθο. Οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα είναι οι χαμηλότερα αμειβόμενοι στην Ευρώπη, ενώ χαμηλά είναι και τα ποσοστά απασχολουμένων συγκριτικά με την Ευρώπη. Στη Σουηδία για παράδειγμα οι απασχολούμενοι φτάνουν το 28,3% του εργατικού δυναμικού, στη Γαλλία το 21,9% και στην Ελλάδα το 14,1%. Ενδεικτικά τα στοιχεία, ικανά όμως ν' αποκαλύψουν το μέγεθος της προπαγάνδας» (από άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)

ΤΟ «ΣΤΡΙΒΕΙΝ»: «Ακόμα και μέσα σ' αυτές τις στρεβλές συνθήκες που επικρατούν στον δημόσιο τομέα, ίσως ήταν καλύτερο να είχε προχωρήσει η κυβέρνηση εξαρχής σε γρήγορες αποκρατικοποιήσεις (που έτσι κι αλλιώς είναι αναπόφευκτες) και σε κλείσιμο "άχρηστων" ή "πολυτελείας" οργανισμών, με κατάργηση θέσεων, παρά, όπως τελικά έκανε, να αφήσει τα υπάρχοντα "καρκινικά κύτταρα" να μολύνουν όλο τον δημόσιο τομέα και να μην ξέρει στο τέλος από πού να... "ξεκινήσει", τι "να κάνει" και να "διώχνει κόσμο" με το... μάτι! Βέβαια τώρα, με το "πιστόλι της 6ης δόσης στον κρόταφο" και τον υπαρκτό κίνδυνο πολύ χειρότερων για τη χώρα εξελίξεων, δυστυχώς δεν έχει την "τελευταία ώρα" δυνατότητα επιλογών. Δηλαδή, ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε μια χώρα» (από άρθρο στο ΕΘΝΟΣ)

«ΜΠΑΜ! ΗΚΟΥΣΘΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ»: «Στο ενδεχόμενο κοινωνικών εντάσεων που μπορεί να οδηγήσουν σε πολιτικές εξελίξεις αναφέρθηκε ο κ. Γ. Παπανδρέου σε συνάντηση με βουλευτές. "Εγώ είμαι παρών. Εάν ο κόσμος δεν αντέξει και κάνει "μπαμ", είναι άλλο θέμα", ανέφερε ο πρωθυπουργός» (στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΟΡΑΚΙΑ: «Η τράπεζα χορηγεί δάνειο χωρίς εξασφαλίσεις για τη χρηματοδότηση των "Eκτακτων Εισφορών" με προνομιακό κυμαινόμενο επιτόκιο και διάρκεια αποπληρωμής έως 60 μήνες. Στην περίπτωση που υπάρξει προσημείωση ακινήτου το δάνειο έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια αποπληρωμής» (στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ)

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΦΑΓΗ (2011-10-05 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ