Πέμπτη 6 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
«ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ» ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ
Μια περιουσία κοστίζει η χρήση του

Καταγγελία του Εθνικού Πειραιά για το υπέρογκο ποσό που ζητάει η διοίκηση Κολυμβητηρίων του Αγ. Κοσμά ως ενοίκιο από το σύλλογο

Πράξη τις αποφάσεις των αρμοδίων για μετατροπή των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων σε επιχειρήσεις, όπου η λειτουργία τους θα βασίζεται στις λογικές του μεγαλύτερου κέρδους, φαίνεται ότι έκανε - και με το παραπάνω - πλέον η διοίκηση του συγκροτήματος κολυμβητήριων του Αγ. Κοσμά.

Και μάλιστα, όπως προκύπτει, οι υπεύθυνοι του εν λόγω συγκροτήματος πωλούν ιδιαίτερα ακριβά το προϊόν, αφού δυο φορές πάνω σε σχέση με πέρσι και δέκα (10) φορές σε σχέση με πρόπερσι είναι το ποσό που ζητάει η διοίκηση του συγκροτήματος για να παραχωρήσει για χρήση το «Παπαστράτειο» Κολυμβητήριο του Πειραιά στην ομάδα του Εθνικού. Ο σύλλογος με ανακοίνωσή του κατήγγειλε την υπόθεση.

«Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ καταγγέλλει την απόφαση της διοίκησης του συγκροτήματος κολυμβητηρίων του Αγίου Κοσμά - η οποία είναι υπεύθυνη πλέον και για τη λειτουργία του κλειστού κολυμβητηρίου του Πειραιά "Πέτρος Καπαγέρωφ" («Παπαστράτειο») - να ζητήσει υπερβολικά χρηματικά ποσά από το σύλλογό μας (και από τον συμπολίτη μας Ολυμπιακό, απ' ό,τι γνωρίζουμε) προκειμένου να χρησιμοποιήσουμε τις πισίνες για την προπόνηση των ομάδων πόλο και κολύμβησης. Συγκεκριμένα, ζητούν 5.000 ευρώ μηνιαίως για την κολύμβηση και 3.500 ευρώ για το πόλο, ένα συνολικό ποσό 8.500 ευρώ που θεωρείται εξοργιστικό και εκτός πραγματικότητας, με δεδομένη τη δραματική οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του Εθνικού.

Υπενθυμίζεται ότι σε παλιότερη έρευνα του «Ρ» που αφορούσε την κατάσταση που επικρατεί στα ΕΑΚ και τα κολυμβητήρια είχε επισημανθεί ο κίνδυνος της μετατροπής τους σε μαγαζιά με σκοπό το κέρδος, με τις κυβερνητικές ευλογίες. Κάτι που βάζει σοβαρά εμπόδια στη λειτουργία των συλλόγων (ιδιαίτερα στον ευαίσθητο τομέα των ακαδημιών, όπου αθλούνται εκατοντάδες παιδιά), αλλά θέτει και σε αμφισβήτηση ακόμα και την ύπαρξη αρκετών εξ αυτών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ