Πέμπτη 6 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2012
Σε ρυθμούς Κροατίας η Εθνική

Χωρίς προβλήματα - γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Σάντος - συνεχίστηκε χτες η προετοιμασία της Εθνικής (ολοκληρώνεται σήμερα), ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα με την Κροατία. Οι διεθνείς προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα με τον Σάντος να κάνει δοκιμές, αν και φαίνεται πως έχει καταλήξει - τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος, αν όχι σε όλη - στην 11άδα που θα παραταχθεί για το εναρκτήριο λάκτισμα. Ιδιαίτερο βάρος - που σημαίνει ότι τις υπολογίζει πολύ - έδωσε στις στημένες μπάλες (κόρνερ, φάουλ).

Τον προσανατολισμό που επικρατεί στους «γαλανόλευκους» επιβεβαίωσε χτες (στην hellasfanclub.gr, επίσημη σελίδα υποστηρικτών που έχει δημιουργήσει η ΕΠΟ) ο Γ. Ζαραδούκας. Και ο ίδιος θεωρεί πως «ο αγώνας αυτός είναι μονόδρομος. Δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτούμε ότι θα πάμε για οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Δε σκεφτόμαστε καν την ισοπαλία».

  • Σε έλεγχο ντόπινγκ υποβλήθηκαν, από συνεργείο του ΕΣΚΑΝ, οι Αβρ. Παπαδόπουλος, Τζόρβας, Χιώτης, Πέτσος, Τζιόλης, Παπασταθόπουλος, Ζαραδούκας, Φωτάκης.
  • Το τελευταίο Σαν Μαρίνο αντιμετωπίζει σήμερα (18:00, Δημ. Στ. Περιστερίου) η εθνική ελπίδων, για τον 1ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ