Πέμπτη 13 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Νέες διώξεις

Νέες πειθαρχικές διώξεις άσκησαν χτες οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ. Κατηγορούμενες για εμπλοκή στους φερόμενους ως χειραγωγημένους αγώνες είναι 7 ομάδες της Football League και της Football League 2. Πιο συγκεκριμένα, οι Πιερικός, Εθνικός Αστέρας, Αναγέννηση Επανομής, Ηλιούπολη (Football League), Αετός Σκύδρας, Εθνικός Φιλιππιάδας και Δόξα Κρανούλας (Football League 2).

Επίσης διώκονται και 14 φυσικά πρόσωπα. Από τον Πιερικό οι Ελευθεριάδης (πρόεδρος), Ντούμος (πρόεδρος '09-'10), Σούλης Παπαδόπουλος (προπονητής), Δήμου - Τσιγιάννης (παίκτες), από τον Εθνικό Αστέρα οι Αδαμάκης (πρόεδρος), Μανίκας (προπονητής), από τον Εθνικό Φιλιππιάδας ο Λιόντος (πρόεδρος), από τη Δόξα Κρανούλας οι Κάσσης (πρόεδρος), Ζώης (προπονητής), από την Αναγέννηση Επανομή οι Μπαλάσας (πρόεδρος), Βοσνιάδης (προπονητής), από τον Αετό Σκύδρας ο Ναυρινιάδης (πρόεδρος), από την Ηλιούπολη ο Τσακογιάννης (ιδιοκτήτης).

Οι επίμαχες αναμετρήσεις είναι: Δόξα Κρανούλας - Αναγέννηση Επανομής (27/4/2011, για δωροδοκία και στοίχημα), Εθνικός Φιλιππιάδας - Αετός Σκύδρας (8/3, δωροδοκία), Διαγόρας - Πιερικός (19/3, δωροδοκία), Εθνικός Αστέρας - Πιερικός (15/11/2009, δωροδοκία και στοίχημα). Η εκδίκαση των υποθέσεων αναμένεται να γίνει την επόμενη βδομάδα. Να θυμίσουμε ότι το πρωτάθλημα της Football League είχε (μετά από αναβολή) οριστεί να ξεκινήσει 23/10. Πλέον η... σέντρα φαίνεται σίγουρο ότι θα αναβληθεί ξανά.

  • Εκδικάστηκαν χτες το μεσημέρι - από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ - οι προσφυγές των ΠΑΕ Παναχαϊκή και Διαγόρας κατά της πρωτόδικης απόφασης (υποβιβασμός στη Football League 2). Η απόφαση αναμένεται την Παρασκευή.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ