Παρασκευή 14 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΙΔΕΙΑ
Κινητοποιήσεις από τους γονείς

Σε μαζικές ταυτόχρονες κινητοποιήσεις αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι σε όλη τη χώρα, σε όλες τις περιφέρειες, τους δήμους και τις γειτονιές καλεί η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ) τις Ομοσπονδίες, Ενώσεις και τους Συλλόγους Γονέων για να απαντήσουν στην πολιτική που διαλύει την παιδεία και συνθλίβει τις λαϊκές οικογένειες.

Στην Αθήνα, ήδη με αποφάσεις των αντίστοιχων Ενώσεων Γονέων, κινητοποιήσεις προγραμματίζονται στη Μεταμόρφωση, στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω, στην Καισαριανή στο παλαιό Τέρμα, στην Ακρόπολη (στάση μετρό) από γονείς του 1ου Διαμερίσματος. Ανάλογες κινητοποιήσεις προγραμματίζονται από τις Ενώσεις του 2ου, 6ου και 7ου Διαμερίσματος Αθήνας αλλά και σε άλλες περιοχές.

Στον Πειραιά, κινητοποιήσεις θα γίνουν αύριο από τις Ενώσεις του 5ου Διαμερίσματος, του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, ενώ σήμερα προγραμματίζεται κινητοποίηση στη Σαλαμίνα και την Κυριακή στον Κορυδαλλό.

Στο ίδιο πλαίσιο, σε κινητοποίηση προχωρούν σήμερα το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Γκράβας και η τοπική Ενώση Γονέων στην οδό Γαλατσίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ