Κυριακή 23 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επίθεση προβοκατόρων στα γραφεία της ΚΟΒ Πετραλώνων

Εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της τα ξημερώματα του Σαββάτου καταγγέλλει η Κομματική Οργάνωση Βάσης Πετραλώνων. Στην ανακοίνωσή της καταγγέλλει: «Η ΚΟΒ Πετραλώνων καταγγέλλει τη θρασύδειλη, εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου, 22/10, από ομάδα προβοκατόρων. Στόχος ήταν να φοβίσουν τους πρωτοπόρους αγωνιστές του λαϊκού κινήματος, τους κομμουνιστές. Τους φοβίζει η μεγάλη απήχηση που έχουν οι θέσεις του ΚΚΕ στο λαό. Τους τρομοκρατεί η συστράτευση χιλιάδων εργαζόμενων με το ΠΑΜΕ στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, η τεράστια επιτυχία της 48ωρης απεργίας.

Για ακόμα μια φορά η προσπάθειά τους έπεσε στο κενό. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ δεν τρομοκρατούνται, δε φοβούνται! Τους δηλώνουμε ξεκάθαρα! Οι καθοδηγητές και οι εκτελεστές αυτής της επιχείρησης είναι βαθιά νυχτωμένοι αν νομίζουν ότι θα απομονώσουν τους κομμουνιστές από την εργατική τάξη και το λαό.

Τα στελέχη, τα μέλη, οι φίλοι του ΚΚΕ συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά, με μεγαλύτερο πείσμα και περιφρουρημένα από κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς την οργανωμένη μάχη σε κάθε τόπο δουλειάς, κλάδο, συνοικία, σχολείο, για να πάρουν τη θέση τους τα λαϊκά στρώματα, στη μεγάλη λαϊκή συμμαχία της αντεπίθεσης και της ανατροπής, για να "πάρει και να σηκώσει" την πλουτοκρατία, την κυβέρνησή της και τα άλλα κόμματά της που θυσιάζουν το λαό για να σωθεί το κεφάλαιο και η ΕΕ. Για την εργατική λαϊκή εξουσία, την αποδέσμευση από την ΕΕ και τη διαγραφή του χρέους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ