Τρίτη 25 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE
Ρετιρέ για τρεις

Τρεις ομάδες μπήκαν σε ρόλο οδηγού της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE μετά την περάτωση της 7ης αγωνιστικής. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με κορυφαίο τον Λέτο εύκολα τον Εργοτέλη και έδειξε σημάδια ανάκαμψης όσον αφορά την αγωνιστική του ταυτότητα.

Επίσης, άνετη ήταν και η επικράτηση του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο με μπροστάρη τον Τζιμπούρ.

Ο τρίτος συγκάτοικος της κορυφής Ατρόμητος χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο πέρασε το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννενα. Αμφίβολο είναι και το μέλλον του Στεφάν Ντεμόλ στον πάγκο της ομάδας της Ηπείρου.

Στην Κρήτη πιο ψυχωμένος ΟΦΗ διά... ποδός Μάντζιου κέρδισε τη μετριότατη ΑΕΚ που ταλανίζεται πλέον εκτός από τα οικονομικά και από διοικητικά προβλήματα αφού το ΔΣ της ΠΑΕ υπέβαλε την παραίτησή του...

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης δεν ανέδειξε νικητή αφού αμφότεροι Αρης και ΠΑΟΚ μοιράστηκαν τέρματα και βαθμούς. Πλέον στους κιτρινόμαυρους τίθεται θέμα αλλαγής του Σάκη Τσιώλη από την τεχνική ηγεσία με αρκετούς μνηστήρες ήδη να έχουν ακουστεί.

Τέλος, στην Τρίπολη ο Αστέρας και η Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλοι σε ένα μέτριο ματς.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ατρόμητος-Γιάννενα 1-0 (Γιαννούλης 31'), Παναθηναϊκός-Εργοτέλης 4-0 (Μπομσόνγκ 7, Λέτο 23', 57', Κατσουράνης 32'), Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-3 (Τζιμπούρ 33',68, Μιραλάς 43'), Αρης-ΠΑΟΚ 1-1 (Λαζαρίδης 3'-Παπάζογλου 48'), ΟΦΗ-ΑΕΚ 3-1 (Μάντζιος 12',81', Σουμπίνιο 49'-Μπέλεκ 60'), Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 1-1 (Αργυρόπουλος αυτογκολ 1'-Ράμος 28').

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός 13, ΠΑΟΚ 11, ΑΕΚ 10, Γιάννενα 9, ΟΦΗ, Πανιώνιος 8, Παναιτωλικός 7, Εργοτέλης, Ξάνθη 5, Αρης 4, Αστέρας Τρίπολης 3, Κέρκυρα 2.

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ: Λέτο 7 γκολ, Μήτρογλου, Τζιμπούρ 4.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Ατρόμητος-Πανιώνιος, Παναιτωλικός-Ξάνθη, Ολυμπιακός-ΟΦΗ, Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΚ-Αρης, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ