Τρίτη 25 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ
Αλλη μια ανατροπή σκηνικού

To γνωστό σίριαλ της ανατροπής σκηνικού παίχτηκε για μια ακόμη φορά σε δευτεροβάθμια εκδίκαση υπόθεσης που έχει να κάνει με τους ύποπτους αγώνες στα επαγγελματικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Με απόφασή της η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αθωώνει ομόφωνα το μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής Αλ. Κούγια και τον γενικό αρχηγό του Ολυμπιακού Χερσονήσου Μ. Κουβαρά, ενώ αντίθετα τιμωρεί τον γενικό αρχηγό της πατρινής ομάδας Π. Σταθάκη για απόπειρα δωροδοκίας, με 5ετή απαγόρευση οποιαδήποτε δραστηριότητας που έχει σχέση με το ποδόσφαιρο.

Οπως προκύπτει από την απόφαση, τα μέλη της Επιτροπής αναγνωρίζουν ότι ο γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής Πέτρος Σταθάκης, ενεργώντας εν αγνοία του προέδρου της ομάδας Αλέξη Κούγια, αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τον γενικό αρχηγό του Ολυμπιακού Χερσονήσου Μ. Κουβαρά. Ο Μ. Κουβαράς, όμως, δεν πήρε τα λεφτά. Αρα δεν τιμωρείται, όπως φυσικά δεν τιμωρείται και ο Κούγιας, ο οποίος δεν γνώριζε... Οσο για την ομάδα αυτή τιμωρείται με -5 βαθμούς, αλλά μένει στη Football League και δεν υποβιβάζεται στην πιο κάτω κατηγορία.

Ξεκινάει μισή η Football League

Aπό αυτήν την Κυριακή (30/10) ξεκινά, σύμφωνα με απόφαση της Ενωσης Β΄και Γ' Εθνικής, το πρωτάθλημα της Football League, με 5 αγώνες αντί για 8. Παρά το γεγονός ότι δικαστικές υποθέσεις συνεχίζουν να εκκρεμούν, η Ενωση της Β΄και Γ' Εθνικής αποφάσισε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League κανονικά από την προσεχή Κυριακή (30/10). Επειδή, ωστόσο, τα πράγματα σε σχέση με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν δεν έχουν ξεκαθαρίσει, δεν θα γίνουν τα παιχνίδια Πιερικός - ομάδα Β, ομάδα Α - Ψαχνά, Αγροτικός - Επανωμή και Εθν. Αστέρας - Επανωμή.

  • Οπως αποφάσισε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στη συνεδρίαση της Δευτέρας (24/10), η κλήρωση του νέου Κυπέλλου πιθανότατα θα γίνει την επόμενη Δευτέρα (31/10) και το Κύπελλο θα ξεκινήσει στις 9 Νοέμβρη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ