Πέμπτη 27 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Σε τεντωμένο σκοινί

Για μια ακόμη φορά σε επικίνδυνα μονοπάτια εξαιτίας των επιχειρηματικών παιχνιδιών που παίζονται γύρω από την ΠΑΕ, βαδίζει η ΑΕΚ. Μετά την παραίτηση σύσσωμου του ΔΣ πριν λίγες ημέρες, ήρθαν και οι πληροφορίες που φέρουν τους δυο μεγαλομετόχους της ΠΑΕ, Νίκο Νοτιά και Πέτρο Παπά, να μην έχουν την παραμικρή πρόθεση να ασχοληθούν με τα πολλά προβλήματα (κυρίως οικονομικά ) της εταιρείας. Ο πρώτος θεωρεί ότι ήδη έχει δώσει πολλά και ο δεύτερος ότι δεν έχει πλέον κανένα λόγο μετά τη μεταβίβαση των μετοχών στο περίφημο κλαμπ των Supporters. Aπό το όλο σκηνικό δεν λείπουν και τα... απαραίτητα σενάρια για ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες του εξωτερικού.

Την ίδια ώρα πάντως τα προβλήματα της ΠΑΕ συνεχίζονται αφού μετά τον Πανιώνιο και η Κέρκυρα άρχισε να «κυνηγάει» την ΑΕΚ για τα οφειλόμενα της μεταγραφής του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

Οι «κυανέρυθροι» έχουν ζητήσει την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής για τη συμμετοχή της Ενωσης στο πρωτάθλημα, εξαιτίας των οφειλών από τη μεταγραφή του Γρηγόρη Μάκου, ενώ οι Φαίακες πλέον πήραν τη... σκυτάλη σφραγίζοντας χτες επιταγή 50.000 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ