Πέμπτη 27 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Πληθαίνουν τα ψηφίσματα ενάντια στη δολοφονική επίθεση στο Σύνταγμα

Συνεχίζονται τα ψηφίσματα καταδίκης της δολοφονικής επίθεσης της περασμένης Πέμπτης. Τους 70 φτάνουν οι φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι που έχουν υιοθετήσει το ψήφισμα του ΜΑΣ για την προβοκατόρικη δολοφονική επίθεση, καθώς στο μακρύ κατάλογο των συλλόγων που έχουμε ήδη δημοσιεύσει προστέθηκαν και ο Σύλλογος Σπουδαστών ΤΕΙ Λαμίας και οι φοιτητικοί σύλλογοι Ιατρικής, Βιολογικού και Φυσικού του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Επιπλέον, ανάλογα ψηφίσματα προστίθενται και από σπουδαστές στους χώρους της κατάρτισης. Στο Ηράκλειο Κρήτης στην ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ πήραν σχετική απόφαση οι σπουδαστές των ειδικοτήτων: Tεχνιτών Θερμικών & Υδραυλικών Εγκαταστάσεων Α' έτος, Εγκαταστατών Ψυκτικών και Κλιματιστικών Εργων Α' και Β' έτος, Κομμωτικής Τέχνης Β' έτος. Ακόμα στο ΙΕΚ Ηρακλείου (Εσταυρωμένος), οι σπουδαστές των ειδικοτήτων: Στέλεχος Υπηρεσιών Εφοδιαστικής Αλυσίδας (LOGISTICS), Τεχνικός Εφαρμογών Ιατρικής Πληροφορικής, Ειδικός Αεροπορικών Εταιρειών.

Κάποιοι ενοχλούνται από το αυξημένο κύρος του ΚΚΕ

Το ψήφισμα του ΜΑΣ για την καταδίκη της δολοφονικής επίθεσης ενάντια στη διαδήλωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα υιοθέτησε το ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Αγροτικής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Ορεστιάδας, με μοναδική ψήφο κατά αυτή του εκπροσώπου των ΕΑΑΚ. Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, καθώς τα ΕΑΑΚ μαζί με τις δυνάμεις του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που συσπειρώνονται στο σχήμα, πρωτοστατούν από την περασμένη Πέμπτη στην προσπάθεια τρομοκράτησης μελών και στελεχών της ΚΝΕ, καθώς έχουν θορυβηθεί από το αυξημένο κύρος του ΚΚΕ και της νεολαίας του, αλλά και από την πλατιά καταδίκη της δολοφονικής επίθεσης από τους ίδιους τους φοιτητές.

Οι δυνάμεις ΕΑΑΚ - ΝΑΡ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ από την Περασμένη Πέμπτη έχουν εξαπολύσει επίθεση με βρισιές και απειλές, μέσα στα πανεπιστήμια, στους δρόμους, σκίζουν αφίσες του ΜΑΣ και της ΚΝΕ. Η Νομαρχιακή Οργάνωση Εβρου της ΚΝΕ με ανακοίνωσή της σημειώνει: «Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ έχουν αποδείξει ότι δεν τρομοκρατούνται, δεν φοβούνται. Γελιούνται όλοι αυτοί που πιστεύουν ότι μπορούν να βάλουν στο χέρι το ΚΚΕ και τη νεολαία του και ότι μπορούν να απομονώσουν τους κομμουνιστές από την εργατική τάξη και το λαό. Τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά, με μεγαλύτερο πείσμα και περιφρουρημένα την οργανωμένη μάχη για να πάρουν τη θέση τους οι νέοι της εργατικής - λαϊκής οικογένειας στη μεγάλη λαϊκή συμμαχία της αντεπίθεσης και της ανατροπής. Για την εργατική λαϊκή εξουσία, την αποδέσμευση από την ΕΕ και τη διαγραφή του χρέους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ