Πέμπτη 3 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
«Πόρτα» από τους Γερμανούς

Επιφυλακτικοί είναι οι Γερμανοί στο επερχόμενο φιλικό της Εθνικής με τη Ρουμανία, που δε θα διεξαχθεί, τελικά, στην πόλη Ρότλιγκεν στις 15 Νοεμβρίου. Οπως ενημέρωσε η γερμανική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την ΕΠΟ, για λόγους ασφαλείας δε δέχονται να φιλοξενηθεί η αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη γερμανική πόλη, παρά το γεγονός ότι αυτό είχε ήδη συμφωνηθεί. Πλέον, η ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναζητά λύση για τη διεξαγωγή του φιλικού. Οι προσπάθειες γίνονται για να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση σε άλλη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, προκειμένου να μην υπάρξει μεγάλη αναστάτωση στον προγραμματισμό. Πιο πιθανή προβάλλει η επιλογή της Αυστρίας.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την τελική φάση του Euro 2012, η Εθνική έχει προγραμματίσει δύο φιλικά μέσα στο Νοέμβρη. Εκτός από αυτό με τη Ρουμανία, θα υποδεχθεί τη Ρωσία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.

  • Η ανανέωση του συμβολαίου του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής ομάδας περνάει από τη... Σλοβακία. Στην πρωτεύουσα της χώρας, τη Μπρατισλάβα, όπου θα κανονιστεί ο καταρτισμός του προγράμματος του έβδομου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, αναμένεται να γίνει η συζήτηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, και τον τεχνικό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για το συγκεκριμένο ζήτημα. Παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του Πορτογάλου περί ενδεχόμενης απόσυρσής του από την προπονητική, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αφού οι δύο άνδρες είχαν κάνει ανάλογη κουβέντα και στο παρελθόν σε πολύ καλό κλίμα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ