Τρίτη 8 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
Επιτυχία της ΔΑΣ στις εκλογές

Την εκλογή δύο εκπροσώπων στο νέο ΔΣ της ΕΤΙΤΑ πέτυχε ο αγωνιστικός συνδυασμός «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΔΑΣ), που στηρίζεται από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, κατά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή. Σε σύνολο 455 ψηφισάντων, εκ των οποίων 430 ήταν έγκυρα, 19 άκυρα και 6 λευκά, η ΔΑΣ έλαβε 99 ψήφους (ποσοστό 23%).

Ο «Ενιαίος Συνδυασμός Ανεξάρτητων Τεχνικών», ψηφοδέλτιο στο οποίο εκφράζονται όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις, πήρε 331 ψήφους και 7 θέσεις στο ΔΣ.

Επίσης, η ΔΑΣ για τη Γραμματεία Πολιτιστικού έλαβε 86 ψήφους, για την αντιπροσώπευση στην ΠΟΣΠΕΡΤ 87 ψήφους και για την αντιπροσώπευση στο ΕΚΑ 93 ψήφους. Αντίστοιχα, ο Ενιαίος Συνδυασμός Ανεξάρτητων Τεχνικών έλαβε 320 ψήφους για τη Γραμματεία Πολιτιστικού, 351 για την ΠΟΣΠΕΡΤ και 341 για το ΕΚΑ.

Η νέα σύνθεση του ΔΣ της ΕΤΙΤΑ είναι: Νίκος Σπυρέας, πρόεδρος, Μανώλης Δαλετζάκης, αντιπρόεδρος, Γιώργος Σκεπετζάκης, γενικός γραμματέας, Ακριβή Κυρίκου, ταμίας, Γιάννης Μανιάτης, έφορος και μέλη Κωνσταντίνος Αντωνίου, Γιώργος Αλιφέρης, Γιάννης Βλάχος και Ανέστης Μουτάφης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ